Με τα λεφτά του ΙΚΑ ξεπληρώνουν τα ελλείμματα του ΠΑΣΟΚ!

Σοβαρές εξελίξεις που αναμένεται ότι θα προκαλέσουν την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα και του ΣΔΟΕ πυροδοτούν οι αποκαλύψεις του τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου

Πολύ σοβαρές εξελίξεις που αναμένεται ότι θα προκαλέσουν την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη και του ΣΔΟΕ , πυροδοτούν οι σημερινές αποκαλύψεις του τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου ότι η κατασκευή της ιστοσελίδας του ΙΚΑ κόστισε 2,2 εκατομμύρια ευρώ !

«Πού πήγαν αυτά τα λεφτά; Πώς είναι δυνατόν να δίδονται τόσα χρήματα για μια ιστοσελίδα όταν το κόστος της στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν υπερβαίνει τα 5,000 ευρώ;» αναρωτήθηκε μιλώντας στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Zougla.gr .

Ο Νικολόπουλος ανέφερε ακόμη ότι ο διοικητής του ΙΚΑ είναι ταυτόχρονα και γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα χθες βγήκε με την κομματική του ιδιότητα στα κανάλια απέναντι στον γενικό διευθυντή της ΝΔ Θανάση Σκορδά.

Άφησε δε υπονοούμενα ότι τα χρήματα αυτά που δόθηκαν από το ΙΚΑ για την ιστοσελίδα πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον εισαγγελέα, τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και το ΣΔΟΕ να παρέμβουν και να αναλύσουν τις σχετικές κινήσεις λογαριασμών.

Η υπόθεση έχει γίνει γνωστή εδώ και μέρες στο γραφείο του Παπαδήμου αλλά ο … μεταβατικός δεν έχει βγάλει άχνα μέχρι τώρα.

parapolitika

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *