Κάλεσμα για την παγκόσμια ημέρα δράσης ενάντια στη δικτατορία των αγορών

Χρόνια τώρα τραπεζίτες και πολυεθνικές κερδίζουν εις βάρος μας. Μια οικονομική δικτατορία χτίζεται βήμα βήμα από τις αγορές και τους υπαλλήλους τους. Οι πολιτική εξουσία εφαρμόζει τα σχέδια όλων αυτών εξαθλιώνοντας χώρες και καταπατώντας τα δικαιώματά των λαών τους με σκοπό κι άλλο κέρδος, κι άλλο ματωμένο χρήμα. Η Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει δανειστεί με επαχθείς όρους πάνω από 200 δισεκατομμύρια ευρώ από τα οποία πάνω από 100 έχουν πάει στις τράπεζες ενώ συνεχίζουν να χρηματοδοτούν αυτό σύστημα με λεφτά που παίρνουν απ’ την τσέπη μας.

Η πηγή του κακού είναι το χρήμα και αυτοί που το διαχειρίζονται. Ιδιωτικά ιδρύματα, τράπεζες και πολυεθνικές παίζουν μονόπολη στις πλάτες μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρνούμαστε να αφήσουμε τη δικτατορία των αγορών και τη μαφία των τραπεζιτών να καταστρέφει τις ζωές μας, λεηλατώντας τους μισθούς και τις συντάξεις μας και κλέβοντας τα σπίτια μας για να σώσουν τις τράπεζές τους.

Συσπειρωνόμαστε και αντιδρούμε χωρίς χρώματα και κόμματα μια που όλοι αυτοί εξυπηρετούν το ίδιο σύστημα. Θέλουμε να τερματίσουμε την οικονομική κατοχή και να γκρεμίσουμε τη δικτατορία των αγορών γκρεμίζοντας το σύστημα που βάζει τα λεφτά πάνω από τους ανθρώπους. Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε τα σύμβολα της παγκόσμιας οικονομικής μαφίας δημιουργώντας μια κοινωνία που δεν θα κυβερνάει το χρήμα.

Για αυτό συγκεντρωνόμαστε όλοι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος στις 12:00 από όπου με πορεία θα φτάσουμε στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Γιατί οι άνθρωποι είναι πάνω από τα λεφτά.

Ισότητα-Δικαιοσύνη-Αξιοπρέπεια
Άμεση Δημοκρατία τώρα.

Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος.

amesi-dimokratia.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *