Διευκρίνηση από το daneiakartes.info

γράφει ο Βegar

Με αφορμή κάποια σωστά και χρήσιμα ,κατά τη γνώμη μου,  σχόλια αναγνωστών, θεωρώ ότι πρέπει να διευκρινιστούν κάποια πράγματα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

1. Το blog μας δεν παράγει ειδήσεις, αλλά αναδημοσιεύει τις ήδη υπάρχουσες στο διαδίκτυο, περισσότερο αυτές που σχετίζονται με τη θεματολογία του (δανειολήπτες – τράπεζες) και πολύ λιγότερο πολιτικές ειδήσεις γενικού ενδιαφέροντος. Προς τούτο, στο τέλος κάθε ανάρτησης, αναγράφεται η πηγή, με τον σχετικό σύνδεσμο προς αυτή.

2. Ουδεμία ευθύνη έχουμε για την  αξιοπιστία, τόσο της κάθε είδησης, όσο και της πηγής από την οποία προέρχεται . Σε περίπτωση αμφιβολίας, υπάρχει πάντα η δυνατότητα σχολιασμού, ώστε να διαψεύδεται, επιβεβαιώνεται ή διευκρινίζεται το περιεχόμενο μιας είδησης. Αλλά ακόμα και τότε, τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις. Θεός δεν είναι κανένας να τα ξέρει όλα με βεβαιότητα.

3. Τη μεγαλύτερη ευθύνη στην ενημέρωση την έχει ο ίδιος ο αναγνώστης, που δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν και δεν πρέπει να καταπίνει τίποτα αμάσητο. Πρέπει πάντα να είναι υποψιασμένος και να ψάχνει για το ποιος ωφελείται από το περιεχόμενο ενός δημοσιεύματος.

4. Κατά την προσωπική μου άποψη, αξιόπιστο είναι ένα blog, όταν επιτρέπει στους αναγνώστες να σχολιάζουν άμεσα, χωρίς λογοκρισία και χωρίς προηγούμενο έλεγχο των σχολίων, διότι έτσι δίνεται η δυνατότητα άμεσης διάψευσης κάποιας ψευδούς ή διαστρεβλωμένης είδησης, χωρίς την παρέμβαση-έγκριση του διαχειριστή. Στα περισσότερα «αξιόπιστα» blog, είτε δεν μπορείς να σχολιάσεις, είτε το σχόλιό σου εμφανίζεται, αφού πρώτα το εγκρίνει κάποιος διαχειριστής. Εδώ δεν γίνεται έτσι και το έχετε διαπιστώσει.

 5. Η κοινωνική προσφορά του blog δεν προέρχεται από εμένα. Περισσότερο προέρχεται από τα ενεργά μέλη, τα οποία ακούραστα μοιράζονται τις γνώσεις τους με τους υπόλοιπους. παρέχοντας συμβουλές σε αυτούς, καθώς και υλικό προς δημοσίευση στο blog. Σ’ αυτούς αξίζουν οι θερμές ευχαριστίες όλων, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Η προσωπική μου συμβολή είναι περισσότερο τεχνικής φύσεως και συνίσταται στη διάθεση της πλατφόρμας και τη φροντίδα για την ομαλή, από τεχνικής άποψης κυρίως, λειτουργία της.

 

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Διευκρίνηση από το daneiakartes.info”

  1. Χαίρετε, εγω προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω αυτό το μπλογκ και τα ενεργά μέλη του, διότι εδώ έμαθα τι δικαιώματα εχω απέναντι στις καταχρηστικές τράπεζες και εχω το θάρρος να τις αντιμετωπίσω. Ευχαριστώ.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *