“Φιάσκο η εξεταστική”

Στην σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το έλλειμμα του 2009, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καταθέσαν στον πρόεδρο της Επιτροπής επιστολή στην οποία δηλώνουν την αποχώρησή τους από την Επιτροπή, θεωρώντας ότι οι εργασίες της Εξεταστικής οδηγούνται σε μεγαλοπρεπές φιάσκο.

Ακολουθεί η επιστολή:

Προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για το έλλειμμα του 2009, κ. Πρωτόπαππα

Οι συμπεριφορές και τα μικροπολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως αυτά κλιμακώθηκαν τις τελευταίες ημέρες,  με αποκορύφωμα την άρνηση των πρώην Υπουργών της Ν.Δ. να προσέλθουν καν στην Επιτροπή, δικαιώνουν πλήρως τις αρχικές μας επιφυλάξεις. Οδηγούν, δυστυχώς την Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 σε ένα ακόμη μεγαλοπρεπές φιάσκο.

Είναι προφανές ότι αυτές οι μικροπολιτικές επιλογές των δυο κομμάτων που είναι συνυπεύθυνα τόσο για το έλλειμμα του 2009, όσο και για το «μαγείρεμα» των στοιχείων, για τους 9 πρώτους μήνες η Νέα Δημοκρατία, για τους τελευταίους 3 μήνες το ΠΑ.ΣΟ.Κ., στερούν πλέον από οποιοδήποτε νόημα την περαιτέρω συμμετοχή μας στις εργασίες της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ

Βουλευτής Β’ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

Ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Ένα σχόλιο σχετικά με το ““Φιάσκο η εξεταστική””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *