Συγκέντρωση σήμερα στις 18:00, εναντίον των φαρμάκων – δολοφόνων!

Μετά τη δραστική μείωση των εισοδημάτων μας, μετά την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, έρχεται και ένα ακόμη πλήγμα, αυτή τη φορά στο πιο πολύτιμο αγαθό: την υγεία μας.

Με πρωτοβουλία μιας αγανακτισμένης μάνας που φοβάται ότι τα φάρμακα που κρατούν στην ζωή το παιδί της θα αντικατασταθούν από άλλα, αμφίβολης ποιότητας, οργανώνεται την Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, ώστε να αποτραπεί η ψήφιση της διαβόητης διάταξης περί συνταγογράφησης βάσει δραστικής ουσίας.

Όλοι πρέπει να είμαστε στο Σύνταγμα το απόγευμα! Να σταματήσει το σχέδιο δολοφονίας των Ελλήνων! Να μην περάσει ο νόμος για τα γενόσημα!

13 σχόλια σχετικά με το “Συγκέντρωση σήμερα στις 18:00, εναντίον των φαρμάκων – δολοφόνων!”

  1. Προσωπικά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν τα γεννόσημα φάρμακα κάνουν κακό στην υγεία μας ή στην τσέπη κάποιων κυκλωμάτων που πλούτιζαν όλα αυτά τα χρόνια.

    1. οσο αφορα τα γενοσημα φαρμακα κυκλοφορουν στην αμερικη εδω και πολλα χρονια .ΑΛΛΑ εκει δεν ειναι απο πακισταν η καποια αλλη τριτοκοσμικη χωρα.τα γενοσημα γεννηθηκαν ως εξεις.οταν μια εταιρεια μεγαλη βγαζει ενα φαρμακι στην διεθνη αγορα εχει 15 χρονια αποκλειστηκα την παραγωγη.αυτο γινεται για να μπορεσει η εταιρεια να βγαλει τα σπασμενα πολλων ετων ερευνας και βεβαια να βγαλει και κερδος.ΜΕΤΑ απο 15 χρονια οποιος θελει μπορει να βγαλει στην αγορα το μαιμου φαρμακο το ΓΕΝΝΟΣΗΜΟ.τπαρχουν ομως οπως και σε ολα τα προιοντα ποιοτητες Α,Β, Γ κλπ.εκει λοιπον ειναι το προβλημα οτι για να δωσουν πολυ χαμηλη τιμη βαζουν την κατωτερη δυνατον επιτρεπτη ποιοτητα.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ πολλοι συνανθρωποι μας περνοντας το φαρμακο να μην γινονται καλα και να αναγκαζεσαι να παιρνεις το φαρμακο συνεχεια που εχει σαν τελικο αποτελεσμα να γεμιζει ο οργανισμος με χημικα που στο απωτερο μελλον θα σου βγουν σε κακο παρα σε καλο.αυτες ειναι οι κουβεντες ενος παρα πολυ καλου μου φιλου που γνωριζει παρα πολυ καλα τα φαρμακα αυτα

      1. Μάλιστα. Άρα το θέμα είναι όχι στο γενόσημο, αλλά στην ποιότητα κατασκευής, που παίζει από καλή έως χάλια.

         

         

  2. και να σας θυμισω ποσες φορες στο παρελθον καποιος απο εμας εχει παρει ενα αλλο φαρμακο  παρομοιο με αυτο που πρεπει να ειχαμε παρει και δεν μας επιασε.και αναρωτιωμασταν γιατι δεν γιναμε αμεσως καλα οπως παλαιοτερα

  3. ναι γιατι θελουν να μας φερουν οτι χειροτερο και φθηνοτερο υπαρχει.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΕΝΟΣΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ. μονο και μονο για να μπορει ο λοβερδος να περηφανευεται για φτηνα φαρμακα
     

  4. οι ανθρωποι αυτοι μεχρι τωρα επαιζαν με τα λεφτα μας με την δουλεια μας με την εκπαιδευση των παιδιων μας .ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

  5. και για νατελειωσω .το καλο γενοσημο ΔΕΝ απεχει εως καθολου απο το γνησιο.ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ 

  6. Tα γεννοσημα φαρμακα ειναι πανομοιοτυπα των πρωτοτυπων και στην δραστικη ουσια και στα εκδοχα.
    Αρα, κανουν και τη δουλεια που κανει και το πρωτοτυπο.
    Αν υπαρχει αμφιβολια ως προς την αποτελεσματικοτητα καποιων φαρμακων … τοτε αυτα ειναι τα “φασον” που περιεχουν μονο την δραστικη ουσια.
    Το αυθεντικο Plavix που παιρνει ο πατερας μου κανει 60 Ευρω και υπαρχει γεννοσημο “Plavix” με 60 σεντς απο Ινδια.
    Επιπλεον, οι Γερμανοι γιατροι συνταγογραφουν 80% γεννοσημα φαρμακα για τα γερμανικα ασφαλιστικα ταμεια βαση γερμανικης νομοθεσιας και υπαρχει επισης μεγαλη χρηση γεννοσημων σε ολη την Ευρωπη.
    Στην Ελλαδα τα γεννοσημα αντιστοιχουν μονο στο 15% της καταναλωσης φαρμακων και … ακουσον ακουσον … καλα που ηρθε το Μνημονιο για να υποχρεωσει τους Ελληνες γιατρους να αυξησουν την συνταγογραφηση γεννοσημων στο 50%.
     
    Τελος, ειναι προφανες οτι το παραπανω αρθρο ειναι κατευθυνομενο.
     
     

    1. ναι οπως ειπα και εγω το γενοσημο υπαρχει και το παιρνουν μεχρι και στην αμερικη που εινα παρα μα παρα πολυ δυσκολη η κυκλοφορια τετοιων (και οχι μονο)φαρμακων.και τα παιρνουν και σε ολη την ευρωπη αλλα οπως σου ειπα δεν ειναι μονο το κοστος παραγωγης(φτηνα εργατικα) που ριχνουν την τιμη του αλλα και η ποιοτητα του υλικου που βαζουν μεσα.

    2. Νομίζω ότι τείνω να πιστέψω την άποψη του PA και άρα αυτήν που λέει ότι κάποια λαμόγια χάνουν λεφτά και ξεσηκώνουν τα πλήθη.

    1. Υπαρχει ο Εθνικος Οργανισμος Φαρμακων (ΕΟΦ) που δινει εγκριση για την κυκλοφορια ενος φαρμακου ειτε αυτο ειναι γεννοσημο ειτε φασον ειτε αυθεντικο.
      Οταν λοιπον ενα γεννοσημο παιρνει εγκριση απο ΕΟΦ και δεν κανει την δουλεια που πρεπει … τοτε μαλλον καποιοι τα κονομανε εις βαρος της υγειας μας και δεν φταιει κατ’ αναγκην ο θεσμος του γεννοσημου.
       

  7. αντε να παιρνουμε υποκαταστατα β διαλογης φαρμακα για την υγεια μας.β διαλογης φαγητα β διαλογης δουλεια και ολα αυτα γιατι καποιοι αχρηστοι πουλημενοι νενεκοι πολιτικοι μας εφεραν εδω.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΒΕ Β ΔΙΑΛΟΓΗς ΖΩΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *