ΣΟΚ από νέες δημοσκοπήσεις. Σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ!!!

Τα αχνάρια του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί και η Νέα Δημοκρατία. Στις καινούργιες δημοσκοπήσεις που έγιναν μετά την νέα πολιτική κυβίστηση και την υπερψήφιση (με την πολιτική εκβίαση των βουλευτών της) των όρων του PSI, της νέας δανειακής σύμβασης και της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, που σπρώχνουν το λαό στην εξαθλίωση και την Ελλάδα στην ξένη επικυριαρχία, ο λαός της γυρίζει την πλάτη.

Σε μια από τις δημοσκοπήσεις, αυτή της MRB για την εφημερίδα REALNEWS,  η ΝΔ πέφτει στο 19%, ενώ το ΠΑΣΟΚ ρίζωσε στο 8,2%, στην πρόθεση ψήφου.

Έπεται συνέχεια…

Πέτρος Χασάπης

Ένα σχόλιο σχετικά με το “ΣΟΚ από νέες δημοσκοπήσεις. Σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ!!!”

  1. Αυτά βλέπουν στην πολιτική σκηνή, και έχουν προβλέψει εδώ και καιρό οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, και ΔΕΝ πρόκειται να μας ξαναδώσουν δεκάρα τσακιστή στο χέρι. Όλο το νέο δάνειο θα το διαχειρίζοντε αυτοί, για να πληρώνουν αποκλειστικά λήξεις ομολόγων της Ελλάδας. Μισθούς, συντάξεις και γενικότερα δαπάνες του Κράτους, τα πληρώνουμε μόνοι μας!!! Αυτή είναι η νέα Νεοελληνική πραγματικότητα, και φυσικά ΗΔΗ είμαστε, τουλάχιστον σε εσωτερική πτώχευση.

    Εάν δεν ενεργοποιηθούμε ως Έθνος, και εκμεταλλευτούμε τα μοναδικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, όπως, γεωργία, κτηνοτροφία, τουρισμό, πολιτισμό, ναυτιλία, Α.Π.Ε., με εξωστρεφή, εξαγωγικό προσανατολισμό, τότε το μέλλον μας είναι μαύρο σαν τη νύχτα στα βουνά ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *