Ντ. Μπακογιάννη: Να μειωθούν οι τιμές των προϊόντων στα ράφια

Συνάντηση με εκπροσώπους Ενώσεων Καταναλωτών είχε η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε να μειωθούν οι τιμές των προϊόντων.

Η λογική «άλλη τιμή στο χωράφι κι άλλη στο ράφι» δεν μπορεί να συνεχιστεί στην Ελλάδα του σήμερα, δήλωσε η κ. Μπακογιάννη, τονίζοντας πως η «Δημοκρατική Συμμαχία» πήρε την πρωτοβουλία να αναδείξει το θέμα αυτό και η αναδιοργάνωση του κράτους πρέπει και εκεί να φανεί αποτελεσματική.

«Σε μια εποχή κατά την οποία, φόροι, χαράτσια και μειώσεις μισθών και συντάξεων είναι η καθημερινή πραγματικότητα για τους Έλληνες πολίτες, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί ταυτόχρονα δεν μειώνονται οι τιμές στα ράφια, οι τιμές που αγοράζει ο μέσος καταναλωτής», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Εξάλλου ο βουλευτής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το έλλειμμα του 2009, ανέφερε πως για να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα μια εξεταστική επιτροπή, πρέπει να διεξάγεται σε ήρεμο κλίμα και όχι εν μέσω της μάχης για την αποφυγή της χρεοκοπίας.

«Αναρωτιέμαι πόσες ακόμα εξεταστικές επιτροπές πρέπει να γίνουν για να αντιληφθεί η κυβέρνηση -και η νυν και η απερχόμενη- ότι ο θεσμός πρέπει να ενισχυθεί και να συζητηθούν εκ νέου οι όροι και οι προϋποθέσεις διεξαγωγής τους. Το πολιτικό σύστημα πρέπει να καταλάβει ότι με τέτοιες πρακτικές, εκτός τόπου και χρόνου, δεν θα κερδίσει ξανά τη χαμένη του αξιοπιστία», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Ντ. Μπακογιάννη: Να μειωθούν οι τιμές των προϊόντων στα ράφια”

  1. Κοίτα ρε τα τομάρια, για πόσο ινδιάνους μας περνάνε.

    Πονάνε για μας και ενδιαφέρονται για το καλό μας.

    Εγώ προτείνω να καταργηθούν οι συντάξεις που προέρχονται από πολιτικά αξιώματα καθώς και κάθε άλλη παροχή σε χρήμα ή είδος που δίδεται σε υπουργούς και βουλευτές. Ο δε μισθός τους να ισούται με πέντε μισθούς ανειδίκευτου εργάτη. Οπότε ας ψηφίζουν μετά, όσες μειώσεις θέλουν.

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *