Διαψεύδει ο Κ. Βελόπουλος την Παρασκευή+13

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος, διέψευσε με δηλώσεις του το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρασκευή +13», ότι έβγαλε προσωπικά του χρήματα στο εξωτερικό, αναφέροντας ότι αυτά διακινήθηκαν σε εταιρία που διατηρεί στη Γερμανία και έχουν ήδη επιστρέψει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Κυριάκος Βελόπουλος διατηρούσε δύο λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες, πριν από λίγους μήνες, όπως προέκυπτε και από το «πόθεν έσχες» του. Ωστόσο, προ διμήνου μετέφερε το σύνολο των χρημάτων του αλλά και κάποια άλλα που προέκυψαν πιθανόν από άλλες πηγές (όπως πώληση ακινήτου) σε τράπεζα του εξωτερικού. Το όνομα του Κυριάκου Βελόπουλου περιλαμβάνεται στη λίστα των δέκα προσώπων, νυν και πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών, αλλά και συζύγων τους που εξήγαγαν πάνω από 100.000 ευρώ το 2011 την περίοδο μάλιστα που συζητούνταν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας.

Τη συγκεκριμένη περίοδο, ο Κ. Βελόπουλος «άδειασε» τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, μεταφέροντας τα συγκεκριμένα ποσά στην Ευρώπη. Ωστόσο, το ποσό των 400.000 ευρώ είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσό που δήλωσε στο «πόθεν έσχες» του ο βουλευτής το 2010, όπου έγραψε ότι σε μία τράπεζα διατηρούσε 37.547 ευρώ, σε μία άλλη 46.106 ευρώ, ενώ τα μετρητά του ήταν 145.000 ευρώ. Δηλαδή, οι τραπεζικές του καταθέσεις και τα μετρητά δεν ξεπερνούν τα 230.000 ευρώ.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ σε ανακοίνωσή του διαψεύδει το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας ότι έβγαλε στο εξωτερικό των 200.000 ευρώ στο «για επαγγελματική δραστηριότητα δεδομένου ότι διατηρώ εταιρεία στη Γερμανία όμως επεστράφησαν πίσω όλα τον Αύγουστο». Συνέχισε διευκρινίζοντας, ότι «είναι 100.000 ευρώ το Μάρτιο και 100.000 τον Ιούνιο, τα οποία επεστράφησαν τον Αύγουστο. Τα χρήματα αυτά βγήκαν στο εξωτερικό για επαγγελματική δραστηριότητα δεδομένου ότι διατηρώ εταιρεία στη Γερμανία όμως επεστράφησαν πίσω όλα τον Αύγουστο. Πρόκειται για 200.000 ευρώ και όχι για 400.000 ευρώ και δεν είναι για εξαγωγή συναλλάγματος, είναι για εταιρεία. Τα χρήματα είναι όλα στην Ελλάδα, είναι νόμιμα και δηλωμένα στο πόθεν έσχες», κατέληξε.

www.defence-point.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Διαψεύδει ο Κ. Βελόπουλος την Παρασκευή+13”

  1. Σοκαριστικό!!! Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να παραδεχτεί δημόσια το ηθικό και πολιτικό ατόπημά του, να δεχθεί να δημευθεί η περιουσία του εις όφελος του κράτους, να παραδοθεί σε εξαγριωμένο πλήθος για δημόσιο μαστίγωμα στην πλατεία ομονοίας, να παραιτηθεί κάθε δημοσίου αξιώματος αλλά και μελλοντικής σύνταξης, να προσφέρει εθελοντική εργασία στην αποξήρανση του Κορινθιακού, και τέλος να προσφέρει οικοιοθελώς ζωτικά του όργανα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
    Ποτέ μου δεν περίμενα να αρνηθεί τις κατηγορίες αυτός ο ογκόλιθος, ο ακρογωνιαίος λίθος του τόπου. Σοκαρίστικα μα την αλήθεια!!! Δεν μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί μας σε τέτοιες δειλίες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *