Δίνουν λεφτά τα ΑΤΜ των τραπεζών σήμερα;

Διαβάστε τι γράφει επωνύμως η αναγνώστρια του taxalia. Δεν το υιοθετούμε, επειδή δεν το τσεκάραμε οι ίδιοι, δεν θέλουμε να κινδυνολογούμε, αλλά το παραθέτουμε για να μας ενημερώσετε κι εσείς, αν έχετε παρόμοια εμπειρία. Αυτός είναι ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων άλλωστε, η αλληλοενημέρωση. Χωρίς υπερβολές και ράδιο αρβύλα όμως. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν υιοθετούμε το μήνυμα, πιθανώς να υπάρχουν άλλοι λόγοι και να μην είναι απαραίτητα κάτι περίεργο. Δείτε:

Αγαπητό taxalia,

Κάτι πολύ περίεργο συνέβη σήμερα και επειδή δεν έχω τα μέσα να το διερευνήσω περαιτέρω, είπα να απευθυνθώ στη συντακτική σας ομάδα. Προσπάθησα αρχικά να κάνω ανάληψη από Alpha Bank και μου έβγαλε “λυπούμαστε αλλά δεν μπορεί να πάρετε χρήματα αυτή τη στιγμή”. Λέω κι εγώ δεν θα έχει το κατάστημα χρήματα, δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει. Έτσι, κατευθύνθηκα προς την Πειραιώς της γειτονιάς, και προσπάθησα να βγάλω με την δική της κάρτα ανάληψης. Και εκεί μια από τα ίδια “λυπούμαστε αλλά δεν μπορείτε να βγάλετε χρήματα”. Έξω από την τράπεζα ήταν και άλλοι “πελάτες” που επίσης απορούσαν γιατί δεν μπορούν να βγάλουν χρήματα.

Πάω στη συνέχεια στην Εμπορική, να δω αν μέσω ΔΙΑΣ μπορεί να βγάλει. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα και εκεί!!! Πάω και στην Εθνική, επίσης μέσω ΔΙΑΣ, και ούτε από εκεί βγάζει χρήματα!!! Τουτέστιν, μετά από τέσσερις τράπεζες δεν κατάφερα να βγάλω χρήματα. Δοκιμάστε το κι εσείς να δείτε αν μπορείτε να βγάλετε… Και αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό ΛΟΓΙΚΑ…ευχαρίστως να ακούσω την εξήγηση. Γιατί εμένα το μυαλό μου πάει στο χειρότερο σενάριο: οι τράπεζες φοβούνται τα σημερινά αποτελέσματα και γι’ αυτό δεν δίνουν χρήματα… Μπορείτε να δημοσιεύεσετε αν θέλετε το μήνυμά μου, για να το δοκιμάσουν όσοι μπορούν από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Εγώ το δοκίμασα στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να υπάρχει λογική εξήγηση….

 

taxalia.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *