«Χωρίς αυξήσεις, δεν θα είχαμε ρεύμα στη χώρα»

Σοκάρει η τοποθέτηση του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» σχετικά με τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε πως αν δεν γινόντουσαν αυξήσεις, δεν θα είχε ρεύμα η χώρα !!!

«Το πρόβλημα στη ΔΕΗ είναι ότι αν δεν δινόντουσαν αυτές οι αυξήσεις, τους επόμενους μήνες, η ΔΕΗ θα είχε δυσκολία να ανταπεξέλθει στο χρέος της, θα δυσκολευόταν να δανειστεί. Ξέρετε τι σημαίνει να καταρρέει μια Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού; Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα.

[…]Μακάρι να υπήρχαν, μακάρι να μπορούσα να μειώσω τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Αν τα μείωνα τα τιμολόγια της ΔΕΗ, τον Φεβρουάριο η ΔΕΗ θα είχε στάση πληρωμών και, άρα, δεν θα υπήρχε ρεύμα στη χώρα» η τοποθέτηση του κ. Παπακωνσταντίνου.

6 σχόλια σχετικά με το “«Χωρίς αυξήσεις, δεν θα είχαμε ρεύμα στη χώρα»”

 1. Έτσι που την κατάντησαν την επιχείρηση 3 δεκαετίες τώρα, όλοι αυτοί οι άσχετοι, οι ερασιτέχνες της κακιάς ώρας πολιτικοί, τι να σου κάνει η ΔΕΗ? Εδώ καταφέρανε τη δεκαετία του ’80 να κλείσουν όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, σε μία χώρα που τα αγροτικά και κτηνοτροφικά της προϊόντα είναι από τα κορυφαία στον κόσμο!

  Όπου ανακατεύτηκε πολιτικός, έγινε ….ρδέλο …..

  1. Ελπίζω να μην εννοείς εμένα!!! Τα χρειάστηκα …

   Χαχαχαχαχαχαχαχα! Αστιεύομαι, καλησπέρα Άρη.

 2.  Αχαχαχαχαχαχαχα ! Καλό . Οχι παιδί μου , αλλά σε θέλω παρέα .
  Έλα τα οργανώσουμε τα
   “οργισμένα , ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΑ και σεξουαλικώς πεινασμένα τάγματα δίμετρων αραπάδων
  για να του ΄ξηγηθούν “φυστίκι” του μπούλη και της μεγάαααααααλης παρέας του. Έχει κάτι χιλιάδες εδώ στο κέντρο .Τους έχεις δεί να τρέχουνε ; Αράπικα άλογα κούρσας ! Το αίμα σου κόβεται !
  Ε ! Θα πιάσουν στο πί και φί το εν λόγω κουνέλι και το “πνίξιμο” ειναι παραπάνω από σίγουρο. Μέρσυ , Μέρσυ , Θα φωνάζει , Νο Μερσί , Νο μερσί , θα του λένε τα αλαφιασμένα τάγματα και εμείς θα οργανώνουμε το “γλεντι” πίνοντας φρέντο με τα πόδια αραχτά στον ταπεινό καφενέ G.B. Corner της πλατείας συντάγματος ………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *