ΥΠΕΘΑ: “Δεν θα απολύσουμε κανέναν ένστολο από τις ΕΕΔ”!

“Δεν πρόκειται να απολύσουμε κανέναν ένστολο. Μπορεί η τρόϊκα να ζητάει μειώσεις δημοσίων υπαλλήλων, κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να ζητά από την Ελλάδα να μειώσει το επίπεδο ασφάλειάς της.

Άλλο πράγμα είναι το συμμάζεμα των οικονομικών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και άλλο πράγμα να απολύσουμε ανθρώπους από τους οποίους κρέμεται ανά πάσα στιγμή η ασφάλειά μας και η υπεράσπιστη κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Μπορεί να μην προσλάβουμε νέους ΕΠΟΠ, μπορεί να μειωθεί σε προοδευτικά η εισαγωγή των εισακτέων στις παραγωγικές σχολές, χωρίς να θιγεί πάντως η επάνδρωση, αλλά απολύσεις δεν πρόκειται να γίνουν. Τουλάχιστον η νυν πολιτική ηγεσία δεν πρόκειται να συναινέσει σε κανένα ανάλογο αίτημα”.

Αυτή ήταν η σαφή και συγκεκριμένη τοποθέτηση υψηλά ιστάμενης πηγής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφορικά με τις απαιτήσεις της τρόϊκας να μειωθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και να μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων σις παραγωγικές σχολές. Χαιρόμαστε για την καθαρή θέση της πολιτικής ηγεσίας και την μεταδίδουμε…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *