ΥΕΘΑ-ΤΤ: Οριστική ευνοϊκή ρύθμιση για τους ένστολους

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Κλέωνα Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση μετείχαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Ελευσινιώτης και ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Οικονόμου.

Θέμα της συνάντησης ήταν το νέο πρόγραμμα για τη ρύθμιση των δανείων, τα οποία το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων έχει λάβει από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ρυθμίζονται δάνεια δεκάδων χιλιάδων ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έτσι ώστε να τους παρέχεται η δυνατότητα:

α) Να επιμηκύνεται ο χρόνος πληρωμής των δανείων έως 20 έτη.
β) Να παγώνει οποιαδήποτε καταβολή έως και 6 μήνες.
γ) Να καταβάλλονται μόνο οι τόκοι των δανείων μέχρι και 2 χρόνια.

Με τις νέες ρυθμίσεις για παράδειγμα για ένα δάνειο €13.000 που χορηγήθηκε το 2007 με μηνιαία δόση €187,13, μετά την ανωτέρω επιμήκυνση και ρύθμιση, η νέα δόση μειώνεται σημαντικά και διαμορφώνεται σε €59,16.

Πρόκειται για μια ρύθμιση που δίνει πραγματικά ανάσα σε πολλούς από τους δεκάδες χιλιάδες ένστολους που έχουν λάβει δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

www.defence-point.gr

4 σχόλια σχετικά με το “ΥΕΘΑ-ΤΤ: Οριστική ευνοϊκή ρύθμιση για τους ένστολους”

  1. Όταν κάποιος έχει ένα δάνειο στο ΤΤ και του κάνει την εν λόγω ρύθμιση, δε θα μπορεί να υπαχθεί στο νόμο 3869/10 για τα υπόλοιπα δάνεια. Αυτό γιατί δεν το είπανε; Πολύς κόσμος που δεν ξέρει θα πέσει σε παγίδα και θα βγει εκτός για τουλάχιστον ένα χρόνο με δυσμενείς συνέπειες ανάλογα την κάθε περίπτωση. Δια δώστε το παντού.

  2. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ! Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ!

  3. Ε!!!!!!!!! μιλάμε για άλλη μια απάτη , όπως οι ρυθμίσεις που γίνανε στο Ταμείο Παρακαταθηκων και Δανείων.
    ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ
     

  4. clv έχεις απόλυτο δίκιο στην επισήμανση που έκανες. Προσπαθούν να εξαπατήσουν τους δανειολήπτες με δήθεν ελάφρυνση δόσεων. Ουσιαστικά μας αυξάνουν το κόστος δανεισμού. Κάτι που μας πρότειναν και οι τράπεζες εξ αρχής όπως και το ΤΤ χωρίς βέβαια καμία δήθεν παρέμβαση Υπουργού. Δεν έχουν το θεό τους. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η “ΠΑΓΙΔΑ” ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΡΤΙΟΤΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *