Τραπεζικός τειρεσίας τέλος…!!!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Α.Ε.)

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΕΞΗΣ «Δεν επιθυμεί την πρόσβαση στα δεδομένα που τον αφορούν»

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;!! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΣΩ ΕΛΤΑ …

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!

Στην αρχή (1997) ξεκίνησε σαν μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για να μπορεί να δίνει πληροφορίες στις τράπεζες , ώστε να αποφεύγετε η δανειοδότηση σε κακοπληρωτές και αφερέγγυους και κατέληξε σήμερα να έχει φακελωμένους στα μητρώα του εκατομμύρια Έλληνες πολίτες , έχοντας πληροφορίες για όλες τις οικονομικές συναλλαγές , ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί αρχείο απωλειών και κλοπών σε ταυτότητες και διαβατήρια(παροτρύνοντας μάλιστα τους πολίτες μετά το αστυνομικό τμήμα να περνάνε και μια …βόλτα από τον Τειρεσία…) υποκαθιστώντας έμμεσα αλλά ουσιαστικά τομείς της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων υπηρεσιών ενός οργανωμένου κράτους .

Μπροστά λοιπόν στην αδιαφορία του κράτους για την εξέλιξη του Τειρεσία σε μια πανελλαδική εταιρεία που φακελώνει όλους μας και μπορεί να επηρεάζει τις ζωές , τα δάνεια και τις συναλλαγές μας μπορούμε πάρα πολύ απλά να τον αχρηστεύσουμε συμπληρώνοντας μια απλά αίτηση που θα αναγράφετε ότι δεν επιθυμούμε την πρόσβαση και αναγραφή των όποιων δεδομένων μας αφορούν !!!

Συγκεκριμένα η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων υποχρεώνει τον Τειρεσία(πράγμα που εσκεμμένος αποκρύπτεται ) να μην κοινοποιεί σε τρίτους και να μην αναγράφει τα οικονομικά προσωπικά δεδομένα για άτομα τα οποία με γραπτή τους δήλωση δεν το επιθυμούν .

Στη διεύθυνση ( http://www.tiresias.gr/office/index.html#E ) όχι μόνο ξεκαθαρίζεται το πώς θα γίνει η μη κοινοποίηση αλλά παρέχεται και έντυπο KΛΙΚ ΕΔΩ αίτηση το όποιο μπορούμε να κατεβάσουμε ηλεκτρονικά για να το συμπληρώσουμε και με μια επίσκεψή μας στα κεντρικά τους γραφεία , με..Fax: 210 6106 547 ήe-mail: tiresias@tiresias.gr, θα αχρηστεύσουμε τις όποιες πληροφορίες έχουν για μας ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ καθώς είναι σαφές ότι : Οποιοσδήποτε (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) δεν επιθυμεί την εμφάνιση των στοιχείων οικονομικής συμπεριφοράς του, που τηρούνται στα συστήματα ΣΑΥ, ΣΥΠ της Τειρεσίας ΑΕ, μπορεί να ζητήσει, με σχετική αίτηση στο Γραφείο Εξυπηρέτησης, τη μη μετάδοση των δεδομένων αυτών.

Με την ικανοποίηση του αιτήματός του στη θέση των δεδομένων αναγράφεται: «δεν επιθυμεί την αναγραφή δεδομένων που τον αφορούν».

Με τη συμπλήρωση της φόρμας καταργούμε και τυπικά και ουσιαστικά το φακέλωμα μας στον Τειρεσία και εάν αυτό γίνει μαζικά και οργανωμένα από πολίτες τότε μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και το κλείσιμο του αφού η «αποστολή του» να ρουφιανευει σε τράπεζες , φορείς , αφεντικά και ιδιώτες θα έχει μπλοκαριστεί από εμάς τους ίδιους .

anti-ntp.blogspot.com

6 σχόλια σχετικά με το “Τραπεζικός τειρεσίας τέλος…!!!”

 1. Κάθε ένας από εμάς που γράφει κάτι θα πρέπει να προσέχει τι λέει. Η πληροφόρηση θα πρέπει να είναι σωστή και όταν δε γνωρίζουμε κάτι καλό είναι να μη το δίνουμε σα δεδομένο. Όποιος είχε δίπλα από το ονομά του τη φράση «δεν επιθυμεί την αναγραφή δεδομένων που τον αφορούν» δε μπορούσε να πάρει δάνειο. Αισθανόταν και ήταν απομονωμένος και μακριά από όλα τα καταναλωτικά αγαθά που μας πλασάρανε μέσα από τις διαφημίσεις τους. Ποιος από εμάς θα το δεχόταν. Εκβιαστικά κάναμε άρση της μη μετάδοσης των προσωπικών μας δεδομένων γιατί θέλαμε να προσφέρουμε το πολυπόθητο κεραμίδι στην οικογένειά μας.Το ίδιο θα ισχύσει και σήμερα. Θα βρεθεί ο τρόπος να περάσει ο εκβιασμός τους. Τη λύση μπορεί να δώσει μόνο η πολιτεία οριστικά και χωρίς εκβιασμούς αρκεί να είναι υπαρκτή και να το θέλει….

  1. Η συζήτηση αυτή είχε γίνει στο παρελθόν και είχαμε πει τότε ότι τουλάχιστον τα μέλη του blog, ούτως ή άλλως είναι χρεωμένα και εγγεγραμμένα στον Τειρεσία, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους, με αποτέλεσμα να είμαστε ήδη αποκλεισμένοι από τη δυνατότητα δανεισμού.

   Από την άλλη, μην ξεχνάς ότι η δουλειά της τράπεζας είναι να δανείζεται φθηνά από τους καταθέτες και να δανείζει ακριβά στους δανειολήπτες.
   Αν απορρίψει όλο τον κόσμο ως δανειολήπτη, σε ποιον θα δανείσει χρήμα για να κερδίσει; 

   1. Συμπληρωνω και λεω οτι η τραπεζα ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δανειζει στους πολιτες γιατι βαση νομου ειναι ο αποκλειστικος προμηθευτης του χρηματος της ΕΚΤ στους πολιτες.
    Οι τραπεζες ειναι το κυκλοφορικο συστημα του οικονομικου μοντελου μεσα στο οποιο ζουμε … και ειναι υποχρεωμενες να αιμοδοτουν το σωμα που λεγεται κοινωνια.
    Σταματησαν να το κανουν χωρις λογο ενω συνεχιζουν να παιρνουν λεφτα απο ΕΚΤ … και εκει υπαρχει προβλημα.
    Η τις καταργουμε λοιπον γιατι ειναι αχρηστες και να δανειζομαστε μονοι μας απο ΕΚΤ … η να αρχισουν να δινουν παλι δανεικα οι ιδιες.
    Η αλλη λυση ειναι πληρης ανατροπη και καταργηση του χρηματος.
     

    1. Συνοψίζω ότι ο δανεισμός είναι δικαίωμα ιδιωτών και επιχειρήσεων για ανάπτυξη και οι τράπεζες αντικανονικά έχουν σταματήσει να τον παρέχουν.
     Είναι εγκληματικό να μιλάμε για ανάπτυξη χωρίς να διασφαλίζουμε τον κινητήριο μοχλό της. Τη ρευστότητα. 
     Είναι εγκληματικό να μιλάμε για ανάπτυξη και να μη διασφαλίζουμε το προϊόν της ρευστότητας ιδιωτών και επιχειρήσεων, τόσων χρόνων.

     1. Ακριβως.
      Επιπλεον, δεν ειναι δυνατον να χρηματοδοτουνται δραστηριοτητες κατα το δοκουν των τραπεζιτων που οδηγουν σε στειρο καταναλωτισμο και οχι σε μακροπροθεσμη προοπτικη αναπτυξης.
      Ουσιαστικα, το συστημα παρεδωσε τα κλειδια του στον τυχοδιωκτισμο των τραπεζιτων και οχι στον κρατικο σχεδιασμο που περιλαμβανει τα παντα … δηλαδη και τους τραπεζιτες.
      Εκει ειναι η ειδοποιος διαστροφη που ελαβε χωρα στον καπιταλισμο και στις “δημοκρατιες” που τον υπηρετουν.

 2. Καλησπέρα.Το σκεπτικό σου έχει λογική… Η τράπεζα όμως επειδή είχε, έχει και θα έχει την υποστήριξη των εκάστοτε κυβερνήσεων, μπορεί να δανείσει σε επιχειρήσεις, κρατικά έργα (στους φορολογούμενους δηλαδή)  σε αλλοδαπές επενδύσεις, στο εξωτερικό και σε πολλούς άλλους αποδέκτες κεφαλαίων. Σαν αποκούμπι και καβατζομένο μπορεί να διατηρεί τον φορολογούμενο που θα κληθεί στη τελική να πληρώσει το όποιο σπασμένο μάρμαρο προκύψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *