Τρίκαλα: Έξω φρενών οι Αλβανοί με τους λαθρομετανάστες!

Ο πρόεδρος των Αλβανών που ζουν στην πόλη, ζητάει από το κράτος να αναλάβει δράση για να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστεσης…

Να ληφθεί μέριμνα ώστε να επαναπατριστούν οι λαθρομετανάστες ζητά ο πρόεδρος των Αλβανών που ζουν στα Τρίκαλα, Βάιος Ντίμπρα.

”Η οικονομική κρίση που περνάει η Ελλάδα μας έχει επηρεάσει όλους” λέει ο πρόεδρος και συνεχίζει…

”χάνουμε μεροκάματα και βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση. Άνθρωποι που ήρθαμε και εγκατασταθήκαμε στην Ελλάδα, ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, στείλαμε τα παιδιά μας στα σχολεία, βρισκόμαστε τώρα στο χείλος του γκρεμού και στα όρια της επιβίωσης…

Για τις ελάχιστες δουλειές που υπάρχουν πια προτιμούν όλοι τους λαθρομετανάστες, κυρίως από Πακιστάν και χώρες της Ασίας και της Αφρικής, οι οποίοι παίρνουν χαμηλά μεροκάματα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση”.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, περισσότερες από 40-50 οικογένειες Αλβανών οι οποίοι ζούσαν για 20 και πλέον χρόνια στην Ελλάδα έφυγαν τον τελευταίο χρόνο από τα Τρίκαλα.

newsit.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Τρίκαλα: Έξω φρενών οι Αλβανοί με τους λαθρομετανάστες!”

  1. χε χε χε

    “Εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα έρθεις”.

    Όταν οι Έλληνες γκρίνιαζαν ότι “Για τις ελάχιστες δουλειές που υπάρχουν πια προτιμούν όλοι τους λαθρομετανάστες”, γινόταν συζήτηση περί ρατσισμού.

    Άντε να δούμε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *