Τελικῶς ὑπάρχουν τά 600 δίς;

Ὑπάρχουν ἤ ὄχι; Καί μάλλιστα εἰς διπλοῦν;

Πάντως τὸ Ἑλληνικὸν δημόσιον ἀνεγνώρισε τὴν ἀξία τους, μέσῳ φορολογικῆς πράξεως…
Ἀστεῖα πράγματα…
Μᾶλλον..
Ἐδῶ συζητᾶμε γιὰ δίς κι ὄχι γιὰ στραγάλια.
Κι ἐπίσης ἔχουμε μίαν περίεργον, καὶ πολὺ βιαστικὴ ἐπίσκεψιν Μέρκελ, μαζὺ μὲ ἄλλην μίαν πιὸ περίεργον ἐπίσκεψιν Λαγκᾶρντ στὴν Κύπρο.
Ὑπάρχουν λοιπόν τά 600 δίς ἤ ὄχι; Καί γιά ποιόν λόγο ἡ κυβέρνησις κάνει τόν πάπιο καί τήν πάπια μαζύ;

Ἕνα γνωρίζω πλέον..
Ἀκόμη κι ἐὰν εἶναι ὑπαρκτὰ τὰ χρήματα, αὐτὰ τὰ κουδουνισμένα θὰ συμπεριφέρονται σὰν νὰ μὴν ὑπάρχουν.
Βλέπετε, τέτοιες ἐντολὲς ἔχουν λάβει…

Φιλονόη.  

Υ.Γ. 1.Εἶναι πολὰ τὰ λεφτὰ βρὲ Ἄρη… Κι ἔφυγες βρὲ Ἄρη… Πῆρες καὶ τὰ στιλέτα βρὲ Ἄρη….
Υ.Γ.2. Νά ἀρχίσῃ ἀπό τώρα νά κλαίῃ ὁ μπουμποῦκος τά 100 εὐρόπουλα τῆς μηνύσεως; Νά κλαίῃ καί γιά τήν νέα γελοιοποίησίν του;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D.

Φαίνεται πως η υπόθεση των ομογενών της E.N.D. δεν …βρωμάει από την μία μόνο πλευρά αλλά και από την ίδια την Πολιτεία. Η οποία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ’ αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία “ΕL (end National Debt-End)” κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζει ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο. Πρόκειται για τις περίφημες μετοχές της “Τράπεζας της Ανατολής”, τις οποίες κατέχει ο Σώρρας, ο φερόμενος δισεκατομμυριούχος της E.N.D. που διατείνεται ότι προσφέρει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του χρέους της χώρας!

Οι αποκαλύψεις που κάνει η ομογενειακή εφημερίδα “Το Καλάμι” είναι πολύ σημαντικές, η οποία μάλιστα θέτει ερωτήματα-φωτιά προς την ελληνική κυβέρνηση η οποία καλείται να απαντήσει. Τα στοιχεία που παρατίθενται εξηγούν και την στάση του υπουργείου Οικονομικών το οποίο έκανε την πάπια όσο διάστημα βρίσκονταν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της E.N.D. ζητώντας του να πάρει θέση. Όταν δηλαδή ο κ. Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργάνωσης και ο κ. Παπαδάκης, δικηγόρος της, έλεγαν ότι το υπουργείο Οικονομικών αλλά και ο κ. Σαμαράς γνωρίζουν τα πάντα για τα 600 δις δολάρια, καλώντας τους να πάρουν θέση, ενδεχομένως έλεγαν αλήθεια. Μόνον όταν το θέμα των ομογενών της E,N.D πήρε μεγάλη δημοσιότητα, το υπουργείο Οικονομιών αναγκάστηκε να μιλήσει, εκδίδοντας όμως μια ανακοίνωση με αντιφάσεις!

Ιδού τι έλεγε η ανακοίνωση του υπουργείου Οικνομικών: «Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδεμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα… Την στιγμή που καταβάλλεται μια τιτάνια προσπάθεια για να κλείσουμε ένα πακέτο δαπανών 11,5 δισ. ευρώ και να εξασφαλίσουμε την επόμενη δόση του δανείου των εταίρων μας, οποιαδήποτε πληροφορία “ανακάλυψης θησαυρών”, που προσφέρονται για την αποπληρωμή των χρεών μας, μόνο ως αστείο μπορεί να αντιμετωπιστεί». Μπουρδολογίες: από την μια έλεγε ότι “ουδεμία πρόταση ή προσφορά” έλαβε από τους ομογενείς, προσποιούμενο μάλιστα ότι πρόκειται για “600 δις ευρώ” ενώ οι πάντες γνώριζαν για 600 δις δολάρια, αλλά από την άλλη την χαρακτηρίζει “αστειότητα”!!!

Χαρακτηριστικό είναι ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ο κ. Προβόπουλος, ο οποίος όπως λέγεται γνώριζε και γνωρίζει τα πάντα!

Σήμερα, μετά την νέα τροπή που παίρνουν τα πράγματα, τα οποία εμφανίζουν το ελληνικό κράτος να έχει αναγνωρίσει τις μετοχές, καθιστώντας τες χρεωστικό ομόλογο, καλείται να πάρει θέση και να μην κρατά το στόμα της κλειστό, όπως συνέβαινε επί καιρό με την υπόθεση της “λίστας Λαγκάρντ” που τώρα αποκαλύπτεται η συνωμοσία.

Η ομογενειακή εφημερίδα “Το Καλάμι” αποκαλύπτει για το θέμα:

Εγκυρη-νόμιμη ή όχι η μετοχή;

H “Τράπεζα της Ανατολής”, συγχωνεύθηκε με την 147611/1932 σύμβαση εξαγοράς και απορρόφησής της, από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.. Με τη σύμβαση συγχώνευσης, προβλέφθηκε ότι θα διενεργηθεί ειδική εκκαθάριση, συνεπεία μεταβίβασης των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού από την «Τράπεζα της Ανατολής» στην «Εθνική Τράπεζα», με μόνο και αποκλειστικό σκοπό τον προσδιορισμό του τιμήματος εξαγοράς, για την απόδοσή του στους μετόχους της απορροφούμενης εταιρίας.

Η εκκαθάριση αν και προβλέφθηκε ότι θα έπρεπε να διενεργηθεί σε δύο χρόνια από την δημοσίευση της σύμβασης συγχώνευσης, δηλαδή εντός δύο χρόνων από την 31η Δεκεμβρίου του 1932, με δυνατότητα ”παρατάσεως εφάπαξ ή αλληλοδιαδόχως”, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Στη σύμβαση συγχώνευσης, ορίζεται ρητά ότι μετά το πέρας της εκκαθάρισης, η Εθνική Τράπεζα θα πρέπει να καταβάλει το -σε κάθε μία των 280.000 μετοχών της “Τράπεζας της Ανατολής”- αναλογούν, επιπλέον του προκαταβληθέντος ποσού, υπόλοιπο του προϊόντος της ειδικής εκκαθάρισης, με παράλληλη παράδοση του τίτλου της μετοχής προς ακύρωση.

Η Εθνική Τράπεζα διατείνεται ότι η ειδική εκκαθάριση ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 1936 και ότι το αποτέλεσμά της όχι μόνο δεν κάλυψε τις προκαταβληθείσες 150 δρχ. ανά μετοχή, αλλά άφησε και υψηλό «άνοιγμα» σε βάρος της. Ισχυρίζεται ακόμη ότι μετά την εξαγορά, όλες οι μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής», ακυρώθηκαν.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ’ αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία “ΕL (end National Debt-End)” κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζεται ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο και επιπλέον ότι οι μέτοχοι δεν ζητούν το ενεργητικό των μετοχών αυτών, δηλαδή την αξία τους, αλλά το παθητικό υπέρ των μετόχων.

Aληθεύει ή όχι;
Τον Απρίλιο του 2010 οι δικαιούχοι των μετοχών είχαν έλθει σε επαφή με την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Διοικητής της κ. Προβόπουλος είναι απόλυτα ενήμερος γι’ αυτό. Μετά από συζητήσεις η Κεντρική Τράπεζα πρότεινε συμβιβασμό (συμφωνία) ύψους 1,5 δισ. ευρώ για 10 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής».
Οι δικαιούχοι αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν τους νομικούς συμβούλους να προτείνουν μία «παράξενη διαδρομή» ώστε να καταβληθεί το 1,5 δισ. μέσω μία βρετανικής εταιρείας. Είχε πλέον καταστεί σαφές πώς οι δύο τράπεζες, η Κεντρική και η Εθνική ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν την ευθεία εμπλοκή τους σε μία τραπεζική πράξη ώστε να μην υφίσταται κίνδυνος να εκτεθούν απέναντι σε άλλους ενδιαφερόμενους κατόχους μετοχών για την ίδια υπόθεση.

Η οικογένεια Σώρρα προχώρησε και σε ένα ακόμη βήμα. Δώρισε 4 μετοχές στην «END» και κατάθεσε την δήλωση φόρου δωρεάς στην Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Ο στόχος είναι σαφής. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης του ανάλογου φόρου δωρεάς που για τις Μ.Κ.Ο. είναι της τάξης του 0,5% και να εισπράξει φόρο της τάξης των 13,5 δισ. ευρώ. Κατά σύμπτωση, είναι το ποσό… των μέτρων που συμφωνούν ότι πρέπει να ληφθούν με σκληρές περικοπές εις βάρος του λαού, τρόϊκα κι ελληνική κυβέρνηση!!!

Η Εφορία παρέπεμψε το θέμα στο υπουργείο Οικονομικών.Ναι, γραφικοί οι -υποθετικά- ”κατέχοντες 600 δισ.”, αλλά πως γίνεται Πρωτοδικείο Ελλάδας (6342/2012 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων) πρόσφατα, να αναγνωρίζει τις ”μετοχές” τους ως ”έγκυρες”; Γιατί δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος; Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους,επίσημα, το ελληνικό κράτος ΤΙ πραγματικά συμβαίνει (εκτός από την χαζή ανακοίνωση με τις αερολογίες του υπουργείου Οικονομικών).

filonoi.gr

6 σχόλια σχετικά με το “Τελικῶς ὑπάρχουν τά 600 δίς;”

 1. Χμ… Ενδιαφέρον σενάριο , δε λέω ! Ο “Δράκος”  του Φώσκολου. Αν μπεί και λίγο έρωτας θα κάνει τρελλά νούμερα τηλεθέασης. Κόντρα συμφερόντων , αλληλομαχαιρώματα ,παλαιών με νέους κερδοσκόπους στη χώρα της μονόπολυ .
  Δηλαδή αν γίνει η “τράμπα” και ο θείος από την Αμερική πλερώσει , εμείς θα περάσουμε “ζάχαρη” ; Θα αλλάξουμε παιγνίδι επιτραπέζιο και θα παίζουμε “αντι-μονόπολυ”;
  Αν πλερώσουμε τον πρεζέμπορα των δανείων , της Ευρω-φούσκας ανάπτυξης, της αποδόμησης του κοινωνικού κράτους (Όποιο είχε απομείνει), των εργασιακών σχέσεων , ξοφλάμε και αρχίζουμε καινούργια ζωή, καινούργια πολιτική,  απεξαρτημένοι πιά ; Γουάου !
  Το ζήτημα δηλαδή δεν είναι ποιός δημιουργεί τα χρέη , αλλά πως θα βρούμε  το τρόπο να πληρώσουμε το Ευρω- μπράβο της μαυρης και άραχνης νύχτας , να ρεφάρουμε για να μπορέσουμε πάλι να μπούμε στο καζίνο και να ξαναρχίσουμε τον άρρωστο τζόγο.
  Θα φτιάξουμε δηλαδής κέντρα απεξάρτησης μακριά από οίκους(“Πόσο πάει ;” ) αξιολόγησης ; Θα γίνει η Ελλάδα αυτόνομο και ανεξάρτητο κράτος ; Θα έχουμε ισχυρή Ελλάδα ; Θα του πούμε του Γερμανού ότι αν θελει να αγοράζουμε τις χάνδρες του είναι υποχρεωμένος να στήνει μονάδες παραγωγής χανδρών εδώ και θα φορολογείται ;
  Θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ ; Θα στείλουμε το ΔΝΤ στην ανεργία ; Ο σύντροφος Αντώνης , ο Μπένυς και ΔΗΜθεν ΑΡιστεράς θα έρχονται μαζί μας στα κοινωνοικοποιημένα χωράφια να μαζέψουμε τη νέα σοδειά ζαχαρότευτλων ; Τέλειααα !!!!

  1. Τέλος πάντων , καλώς έχει και βγαίνουν προς τα έξω και τέτοια .
   Αρκεί να μην τσιμπάει ο κόσμος με τέτοιους αντιπερισπασμούς.  
   Μοιάζει -πολύ λίγο- με την αξίωση των αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.
   Ηθικά, λογική είναι η αξίωση κυρίως και μόνο στα κατοχικά.Δεδομένου ότι αυτή η αξίωση είναι πνιγμένη στο αίμα.
   Πρακτικά σε τούτη την περίπτωση ο νεοφιλεύθερος  πιά  “Εθνική” (Τρομάρα τους ) λέει στον παλιό φιλελευθερο μέτοχο “έλα να τα πάρεις τα……..” . Ο παλιός βρήκε την ευκαιρία να το εκθέσει τώρα, σίγουρα για το δικό του καλό εννοείται. Μόνο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος αμα πιστέψει ότι όλο αυτό γίνεται για την” Ελλαδάρα ρε γαμώτο”.
   Εγώ που πάντα άκληρος και πένητας ήμουν κάτι τέτοια τα …. προσπερνώ.
   Κοιτάω την άδεια τσέπη μου και πορεύομαι.

 2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΕΔΩ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ END ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!
  ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΚΑΤΑΤΕΤΘΗΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΝΕΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ…
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ.
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΞΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ.

  ΦΙΛΙΚΑ
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΚΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
  ΣΤΙΣ 28 Ιουνίου, 2013, ημέρα Παρασκευή

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ & Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ!
  Ο ΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ.

  ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΑΞΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΛΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ
  ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

  Αγαπητοί Συνέλληνες,

  Θέμα:
  Αποτελέσματα της Δίκης μετά τη μηνυτήρια αναφορά του Άδωνη Γεωργιάδη – Υπουργού Υγείας κατά του Αρτέμη Σώρρα και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του οργανισμού END για διασπορά ψευδών ειδήσεων για ότι αφορά την πρόταση χρηματοδότησης προς την Ελλάδα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος.

  ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ, ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΑΤ, ΑΙΘΟΥΣΑ 1,
  ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) – Ι. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του Οργανισμού με την επωνυμία «El- END» που είχε τον ισχυρισμό ότι οι ίδιοι με τους συνεργάτες τους, μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις και τρέφουν ψεύτικες ελπίδες στο λαό για εκχωρημένα Αμερικάνικα Χρεόγραφα / Διεθνείς Συναλλαγματικές, περιουσίας του Αρτέμη Σώρρα, που έχουν κατατεθεί υπέρ των Ελλήνων σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό και ως αντασφάλεια για την πρόταση χρηματοδότησης της Ελλάδος προσπαθώντας έτσι με αυτά τα ψευδή στοιχεία να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, να ξεσηκώσουν τους πολίτες και να ενοχλήσουν την εύρυθμη λειτουργία του Συντάγματος!

  Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
  Κατατέθηκε ΝΟΜΙΜΑ από τον οργανισμό ΕΙ-END, η πρόταση για την εκχώρηση Νόμιμης περιουσίας του, Χρεόγραφο/ Διεθνής Συναλλαγματικής (IBOE) που εκδίδεται από τον ίδιο έναντι νόμιμου χρέους του Αμερικάνικου Δημοσίου προς αυτόν, προς το Ελληνικό Δημόσιο για να χρησιμοποιηθεί ως αντασφάλεια για την παροχή δανείου στην Ελλάδα:

  • Ποσό : $ 600.000.000.000 (Εξακόσια Δισεκατομμύρια Δολάρια) – USD,
  • Επιτόκιο : 0,5 % (υπό συζήτηση),
  • Αποπληρωμή : από 50 μέχρι και 100 χρόνια (για όσα αποφασιστεί) με
  δικαίωμα συνολικής αποπληρωμής κάθε 5 έτη

  Για μήνες τώρα, ο Άδωνης Γεωργιάδης και άλλα άτομα συνεργάτες του, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι η πρόταση του Σώρρα δεν είναι φερέγγυα, παρουσιάζοντας κατά καιρούς κάθε λογής ψευδή έγγραφα, χωρίς όμως η ίδια η Κυβέρνηση να έχει τοποθετηθεί νομίμως είτε υπέρ είτε κατά. Με αναίδεια η ίδια ομάδα με ενεργό μέλος τον κο Γεωργιάδη, υποστηρίζουν επίμονα, σθεναρά και με υβριστικό τρόπο ανοικτά, με συστηματικές επιθέσεις και προσβολές δια μέσου του τύπου, του διαδικτύου και βοηθούμενοι σε περιπτώσεις από άλλους πολιτικούς ή άλλους, ότι βάσει των πληροφοριών που περισυνέλλεξαν οι συνεργάτες τους δημοσιογράφοι ή άλλοι από το διαδίκτυο ή και όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, από δική τους παρεμβολή…. προς το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής (Αν είναι ποτέ δυνατόν..), κατέληξαν σε συμπεράσματα … ότι η υπόθεση δεν είναι φερέγγυα!!!

  Οι ίδιοι κύκλοι, υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει έλεγχο και μάλιστα υποστήριξαν ότι η Αμερικάνικη Πρεσβεία καθώς και το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και η Τράπεζα Ελλάδος έχουν επικυρώσει ότι το χρεόγραφο δεν είναι αληθινό, ενώ υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για το αντίθετο, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ!

  ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΦΑΙΜΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ, ΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!

  Β. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ:
  Στο δικαστήριο σύσσωμη η ομάδα της ΕΙ-END έφτασε από διάφορα μέρη της γης. Οι μάρτυρες του κατηγορούμενου έφτασαν από Αμερική και Καναδά. Τα στοιχεία που κατέθεσαν ήταν αψεγάδιαστα. Η απόδειξη του λογαριασμού με τα απαραίτητα νομιμοποιητικά κατατέθηκαν αλλά και διαβάστηκαν ενώπιον όλων. Η αίθουσα του Δικαστηρίου αλλά και έξω από αυτήν ήταν κατάμεστη από πολίτες (πέραν των 600 ατόμων). Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, τόσο που κόντεψε να διακοπεί η Δίκη τρεις φορές.
  Λόγω τεχνικού προβλήματος, τα ηχεία δεν λειτουργούσαν και έτσι η μετάδοση του ήχου γινόταν με δυσκολία. Έπρεπε να κρατηθεί ησυχία σε όλη τη διάρκεια της Δίκης για να μπορούν όλοι να παρακολουθούν. Παρόλο που ζητήθηκε να ηχογραφηθεί η δίκη, δεν δόθηκε το δικαίωμα να ηχογραφηθεί και έτσι η μαρτυρία έγινε με αργό τρόπο για να μπορεί να γίνεται η καταγραφή από τη γραμματεία. Η Δίκη κράτησε αρκετές ώρες.

  Η Δικαστής και ο Εισαγγελέας ήταν εύστοχοι στις ερωτήσεις. Οι απαντήσεις από τους μάρτυρες αλλά και τους κατηγορούμενους δόθηκαν με καθαρό τρόπο χωρίς υπεκφυγές και ήταν πλήρως εμπεριστατωμένες. Από την άλλη πλευρά, ο κύριος οργανωτής της μηνυτήριας αναφοράς Υπ. Υγείας κος Γεωργιάδης δεν ήταν παρόν για να υποστηρίξει τις θέσεις του ο ίδιος αλλά έστειλε αντιπρόσωπο. Σε ένα τόσο σημαντικό συμβάν, δεν καταδέχτηκε ή φοβήθηκε τα αποτελέσματα, ο κος Γεωργιάδης, ενώ απειλούσε καιρό τώρα ότι θα πολεμήσει για την αλήθεια, την ώρα της αλήθειας δεν ήταν παρόν! Οι δε μάρτυρες από την πλευρά του κατήγορου, το μόνο που μαρτύρησαν είναι ότι δεν έχουν κάτι εναντίον των κατηγορουμένων αλλά προσπαθούν να πιέσουν την κυβέρνηση με την μηνυτήρια αυτή αναφορά, να ψάξει το θέμα και να δώσει μια καθαρή απάντηση σε΄όλους για το όλο θέμα!

  Γ. ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ:
  1. Τα ομόλογα είναι ΥΠΑΡΚΤΑ, ΝΟΜΙΜΑ και κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό έτοιμα προς πίστωση και προεξόφληση στα ταμεία του Κράτους.
  2. Η διαδικασία ρευστοποίησης είναι απλή. Αφού γίνουν όλα τα νομικά έγγραφα που θα πρέπει να συνοδεύουν τον έλεγχο και να δοθεί η άδεια από το νόμιμο δικαιούχο, με το πάτημα ενός κουμπιού η Τράπεζα Ελλάδος αντιπροσωπεύοντας το Κράτος ή το Υπουργείο οικονομικών με όποια τράπεζα επιλέξει, μπορούν εύκολα και γρήγορα να κατεβάσουν τα χρεόγραφα, να πιστωθεί ο λογαριασμός και να ρευστοποιηθούν αυτόματα.
  3. Στη συνέχεια θα δεσμευτούν τα χρήματα υπέρ του δανεισμού της Χώρας, Θα υπογραφεί η τελική σύμβαση και κατά την εκταμίευση, θα δίδονται χρήματα έναντι κάλυψης ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου με αξία 1 : 1.
  4. Η όλη διαδικασία μπορεί να διεκπεραιωθεί σε διάστημα 10 – 15 ημερών.
  5. Η ΕΙ-ΕND και ο Αρτέμης Σώρρας δεν προσπαθούν να ιδρύσουν ούτε κόμμα ούτε δόγμα. Μάχονται για την διάσωση του Ελληνισμού και σώζοντας την Ελλάδα, τα κέρδη όλων θα είναι τεράστια.
  6. Η αγόρευση του δικηγόρου – νομικού συμβούλου Γιώργου Παπαδάκη ήταν πολύ ορθά στοιχειοθετημένη, καθοριστική και επίσης πολύ στοχευμένη.
  ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΣΥΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΛΗΞΕ.

  ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Στην Αθήνα σήμερα, ημέρα Παρασκευή 28 του Μήνα Ιουνίου,
  μόλις καταγράφηκε μια καινούργια τροπή στην ιστορία της Ελλάδος και της αναπτυξιακής πορείας, που είτε κάποιοι το θέλουν είτε δεν το θέλουν, θα ακολουθήσει λίαν συντόμως.
  Άρχισε να πέφτουν τα πέπλα και να φαίνεται το ΦΩΣ!

  Ως Πολίτες σύσσωμοι όλοι εμείς, φέρουμε αυτοδικαίως και προδήλως διατηρούμε έννομο συμφέρον, δικαίωμα και υποχρέωση να συμβάλουμε στην τήρηση του Συντάγματός μας και να υποστηρίξουμε τα δίκαιά μας και γι’ αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να σταθούν πλάι στον Αρτέμη Σώρρα και στην END και να απαιτήσουμε όλοι από κοινού να ελεγχθεί και να υλοποιηθεί η πρόταση της χρηματοδότησης. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας του Κράτους μας, αφού περίπου 26 Δις το χρόνο θα γλιτώνει το Κράτος από τους τόκους και μόνο. Επίσης, το ποσό της δόσης αποπληρωμής του κεφαλαίου θα ανέρχεται στα 6 Δις Δολάρια ετησίως ποσό που είναι πολύ λιγότερο (και 10 φορές) από το μέσο όρο που καλείται η κυβέρνηση να πληρώνει ετησίως με τα δεδομένα του σήμερα (αν λάβουμε υπ’ όψη ότι σήμερα τα ομόλογα που εκχωρήσαμε προς τους δανειστές μας λήγουν στην καλύτερη περίπτωση στα 10 έτη και άρα πληρώνουμε αναλογικά κάθε έτος το 10 % τουλάχιστον συν τόκους)

  Τα οφέλη είναι πολλαπλά. Η μείωση του κόστους, η πολύ χαμηλή δόση, η ευκολία στην εκταμίευση, οι αναπτυξιακοί τιθέμενοι στόχοι, η βοήθεια που θα προσφερθεί αφιλοκερδώς από την END για τις μελέτες ανάπτυξης που θα ετοιμαστούν από τα τους πολλούς επιστήμονες μέλη της, η χρηματοδότηση της ιδιωτικής αλλά και τραπεζικής αγοράς, η υλοποίηση πολλών επενδυτικών έργων στη χώρα που θα ανοίξουν μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας και θα συνεισφέρουν σε έσοδα προς το Κράτος και τους πολίτες του, είναι μερικά από τα σημαντικά οφέλη που θα έχει η χώρα ακολουθώντας την πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμη Σώρρα και της EI-END.

  Αναμένεται επίσης σύντομα να οριστεί η ημερομηνία της προανακριτικής για τη μήνυση που κατατέθηκε από τον κο Αρτέμη Σώρρα εναντίον των Κυβερνόντων, των Βουλευτών, Υπουργών, Πρωθυπουργού, Προέδρου και Διοικητή Τράπεζας Ελλάδος για
  1. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
  2. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΙ
  3. ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

  Η Ελλάδα θα μπορέσει να αναδυθεί από τη θάλασσα της κρίσης μέσα από τους αφρούς σαν μια πανώρια Αφροδίτη. Η Ελλάδα, η χώρα του Φωτός με το Φωτεινό της ευλογημένο Λαό «ΕΛ ΛΑΣ» θα ανακτήσει ξανά και σύντομα τον ηγετικό ρόλο όπως της αρμόζει.

  «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς»
  Μαχάτμα Γκάντι, 1869-1948, Ινδός ηγέτης

  Αρτέμης Σώρρας & Οργανισμός- Επιτροπή EI- END
  Και οι Αφυπνισμένοι Πολίτες
  Εκ μέρους της Ελλάδος και εκπροσωπώντας τα δικαιώματά μας

  Επικοινωνία: savegreece.endgr@yahoo.com

 3. Κοντευει ενας χρονος που εχει ανοιξει αυτο το θεμα…εγινε δικαστηριο στις 28 Ιουνιου 2013 με κατηγορο τον Αδωνη Γεωργιαδη και κατηγορουμενο τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και τον ΕΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ για διασπορα ψευδων ειδησεων,,πρωτον ..δεν εμφανιστηκε ο κατηγορος (Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ) ,δευτερον ,τα στοιχεια που κατατεθηκαν στον εισαγγελεα και στην προεδρο του δικαστηριου ηταν τοσο αληθη που το δικαστηριο αποφασισε οτι ο Α.ΣΩΡΡΑΣ ειναι αθωος και οτι τα στοιχεια ειναι 100% αληθη!! Αρα????? ειναι ηδη κατατεθημενα τα ομολογα ,δεν ειναι πλαστα οπως τα αποκαλεσαν , γνωριζετε ότι το 2010 η ιδια ομάδα είχε καταθέσει ομόλογο 3 δις από το ίδιο UCC ομόλογο στην Τράπεζα της Ελλάδος? Η Τράπεζα της Ελλάδος πιστοποίησε με πρωτόκολλο ότι το ομόλογο είναι αυθεντικό και γνήσιο. Πώς γίνεται ο κ. Προβόπουλος να βεβαιώνει πως είναι γνήσιο το ομόλογο που του καταθέσανε το 2010 και το ίδιο ομόλογο με τα 600 δις το 2012 να λέει ότι δεν είναι καλό; Είναι τεράστιες και ανυπέρβλητες οι δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι αυτοί!ο Σώρρας έχει πράγματι καταθέσει τα 600 δις δολάρια υπέρ της ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τα πάρει γιατί αυτό έχει υπαγορευτεί από τους εχθρούς της δραχμής και τους παγκοσμιοποιητές.
  Τι νομιζετε οτι εχει γινει με τοση λασπολογια???Να φτασουν στο σημειο οι Ελληνες να πιστεψουν οτι δεν υπαρχει τιποτα που να μας ‘σωσει΄και να ασχολουμαστε με το ΕΓΩ μας και οχι με το ΕΜΕΙΣ!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!! ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣ!!

 4. Προς όλους τους Ελεύθερους Συνέλληνες
  Καταλαβαίνω απολύτως , όλα τα ερωτηματικά τις απορίες και την καχυποψία σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι . Οι τηλεοράσεις μας πούλησαν το μνημόνιο σαν «σωτηρία» και την εθνοκτόνα του λάου μας σαν « απαραίτητο βήμα για την πρόοδο». Και πολλοί το πίστεψαν, κι άλλοι τόσοι έσκυψαν το κεφάλι.
  Από την άλλη , βλέπετε έμενα ,να προσπαθώ να ενημερώσω τον κόσμο , ότι κατέχω νόμιμα τα 600 δις , που μπορούν να σώσουν αυτόν τον τόπο. Προσπάθησαν να με παρουσιάσουν σαν απατεώνα, σαν γραφικό ,σαν ψεύτη. Όμως εγώ , στέκομαι ακόμα εδώ ,μόνος , απέναντι σε ένα παμφάγο σύστημα ,που προσπαθεί να με εκμηδενίσει , να με εξευτελίσει. Πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι απέναντι μου είναι όλες οι δυνάμεις του πλανήτη, που παλεύουν λυσσαλέα για την παγκόσμια κυριαρχία και την κατάκτηση των εθνών. Δηλαδή την κατάργηση του πολιτικό .Ο άνθρωπος πολίτης, είναι ο πολιτισμένος άνθρωπος. Όμως, άνθρωπος μη πολιτισμένος, σε τι διαφέρει από το ζώο; Έλληνες, αποφασίστε τι θα είστε.
  Οι εξελίξεις πάνω στο θέμα «Σώρρας» είναι τεράστιες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το περιβάλλον είναι ρευστό και μεταβάλλεται από μέρα σε μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε ακόμα να σας ανακοινώσουμε τι θα κάνουμε αλλά και πως θα το κάνουμε. όμως , ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού ,είναι η Ελλάδα, η χωρά μούρη χωρά μας, και ότι συμβαίνουν εδώ, έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλο τον πλανήτη. Η Ελλάδα, είναι μέρος των βαλκάνιων, τα βαλκάνια της Ευρώπης, και η Ευρώπη του κόσμου. Φανταστείτε, το «φαινόμενο της πεταλούδας» . ένα χτύπημα των φτερών της εδώ, μπορεί να προκαλέσει τυφώνα κάπου άλλου…
  Γι αυτό ,πρέπει έλληνες να συνειδητοποιήσετε την αξία σας. πρέπει να αποδείξετε και να διεκδικήσετε την ύπαρξη σας με κάθε τρόπο. Είσαστε μεγάλο μέρος του σχεδιασμού. βασίζονται στην αδράνεια ,στο φόβο σας. αντιδράστε! εσείς και όχι μόνο εγώ, ο Σωρρας. Εγώ εμφανίζομαι ,είμαι εδώ και πολεμάω με όλους και αν το βλέπετε, δεν φαντάζεστε « τι δεν βλέπετε».
  Τα 600δις , απολύτως υπαρκτό πόσον με όλες τις πιστοποιήσεις, είναι ήδη στο λογαριασμό της ελληνικής δημοκρατίας .στο όνομα των ελεύθερων ελληνόφωνων είναι στο όνομα των σκλαβωμένων. αν οι έλληνες δεν ελευθερωθούν δεν θα τα πάρουν ποτέ! Αν τα δώσω σε σκλαβωμένους έλληνες θα γίνουν όπλο για να μας σκλαβώσουν ακόμη περισσότερο. εμείς το όπλο αυτό ,τα 600 δις , το θέλουμε για να ελευθερωθούμε. αυτό είμαι , ένα οπλικό σύστημα το όποιο πρέπει εσείς να χρησιμοποιήσετε. Η συμμέτοχη όλων των ελλήνων στον αγώνα με το όπλο που χθες δεν είχαμε και σήμερα το έχουμε, μας δίνει τη νίκη, μας δίνει την ελευθερία! Εσείς και όχι μόνον εγώ, έχετε το παιχνίδι. Αν το θέλετε εσείς δεν σας σταματήσει κανείς! Οι καρδιές μας, το DNA μας επικοινωνούν! Μην εμπιστεύεστε κανέναν.
  Διαδώστε ,σχηματίστε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης, βγείτε από τον μικρόκοσμο σας και οραματιστείτε μια Ελλάδα ελεύθερη.
  Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μου http://www.artemis-sorras.com
  Αρτεμης Σωρρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *