Τέλος όλα τα υλικά από τα νοσοκομεία!

Διακόπτεται όπως φαίνεται η προμήθεια όλων των υλικών στα δημόσια νοσοκομεία καθώς οι σύνδεσμοι των προμηθευτριών εταιρειών με επιστολή τους στον Υπουργό Υγείας δηλώνουν αδυναμία παράδοσης των προϊόντων τους εξαιτίας των υπέρογκων χρεών των νοσοκομείων.

Σε πρωτοφανείς δυσκολίες φαίνεται ότι θα μπουν το επόμενο διάστημα τη\α δημόσια νοσοκομεία, καθώς για πρώτη φορά όλοι οι σύνδεσμοι των προμηθευτών με μια κοινή τους επιστολή δηλώνουν ουσιαστικά ότι προχωρούν σε εμπάργκο στο ΕΣΥ αφού δεν θα δίνουν με πίστωση τα υλικά τους. 

Οι εταιρείες επισημαίνουν στην επιστολή τους ότι δεν έχουν αποπληρωθεί για όλα τα προϊόντα που έχουν παραδώσει το 2010 αλλά και τους μήνες του 2011 ενώ και οι εισπράξεις τους θα είναι μειωμένες για τα έτη 2007 έως 2009 καθώς έχουν παραλάβει ομόλογα τα οποία θα υποστούν "κούρεμα". 

Αξιοσημείωτο είναι ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται μαζικό διασωματειακό εμπάργκο από τους προμηθευτές σε μια περίοδο μάλιστα που και δυνατότητα ρευστότητας δεν υπάρχει και τα νοσοκομεία βρίσκονται σχεδόν υπό κατάρρευση.

 

iatropedia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η επιβίωση του web site εξαρτάται από τα λιγοστά έσοδα που αποφέρει η προβολή διαφημίσεων.
Παρακαλούμε να επιτρέψετε την προβολή διαφημίσεων του Web Site, ρυθμίζοντας το πρόγραμμα adblock που διαθέτετε.