Στον πάγο το πετρέλαιο θέρμανσης – πουλάνε καυσόξυλα τα βενζινάδικα της Ξάνθης!

Στροφή… στα καυσόξυλα κάνουν μέχρι και οι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων στην περιοχή της Ξάνθης βλέποντας τις παραγγελίες για πετρέλαιο θέρμανσης να έχουν συρρικνωθεί σε αίσχιστο βαθμό, οδηγώντας τους ίδιους σε οικονομικό αδιέξοδο.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ξάνθης κ. Γιάννης Σιούτας μιλώντας στο ThrakiToday.com «οι συνάδελφοί μου πουλάνε πλέον και καυσόξυλα, αφού έχουν τη δυνατότητα από τον νόμο, με το κυβικό», συμπληρώνοντας πως το φαινόμενο παρατηρείται εντόνως και στους όμορους νομούς της Θράκης.

«Σε άλλες πόλεις πουλάνε τα καυσόξυλα σε βενζινάδικα σε σακιά, των 20 συνήθως κιλών» εξηγεί ο κος Σιούτας, αναφέροντας παράλληλα για ακόμη μια φορά πως οι παραγγελίες για πετρέλαιο θέρμανσης έχουν μειωθεί δραματικά, ενώ σε πολλές των περιπτώσεων βενζινοπώλες απέχουν από τη διάθεση πετρελαίου «καθώς δεν βγαίνουν».

Παράλληλα ο ίδιος επισημαίνει πως είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση, ρίχνοντας την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ενώ προς αυτή την κατεύθυνση να ακολουθήσουν και διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς πολιτικούς ώστε να ζητηθεί από πλευράς τους να πάρουν θέση για το θέμα και να αναλάβουν δράσεις. «Έχουμε χίλια δύο προβλήματα και σε όλα αυτά να έχουμε και μια θέρμανση που να είναι απαγορευτική, σε μια περιοχή που η θερμοκρασία δεν ξεπερνά του 7 βαθμούς τον χειμώνα» τονίζει ο κος Σιούτας ενώ προσθέτει πως «πολλά πρατήρια λειτουργούν μόνο το πρωί λόγω του ρεύματος και εάν έρθουν οι νέες αυξήσεις στο ρεύμα τότε αυτό θα είναι καταστροφικό για όλους μας».

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Στον πάγο το πετρέλαιο θέρμανσης – πουλάνε καυσόξυλα τα βενζινάδικα της Ξάνθης!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *