Στα 8 εκ.ευρώ έφτασε το απλήρωτο νερό

Περισσότερα από 8 εκατομμύρια ευρώ, έχει να λαμβάνει η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου, με τους απλήρωτους λογαριασμούς νερού να πληθαίνουν διογκώνοντας κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο το χρέος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Στειακάκη και το prismanews.gr, το φαινόμενο των απλήρωτων λογαριασμών έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται τα χρέη και τα ταμεία της επιχείρησης να παραμένουν άδεια αδυνατώντας να καλύψουν τις υποχρεώσεις της.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κρήτη αν τα χρέη των οφειλετών είχαν τακτοποιηθεί η επιχείρηση θα είχε και … περίσσευμα ωστόσο η εικόνα της πραγματικότητας είναι διαφορετική. Αύτη τη στιγμή η ΔΕΥΑΗ οφείλει με τη σειρά της 2 εκατομμύρια ευρώ στη ΔΕΗ καθώς και χιλιάδες ευρώ στους εργολάβους που έχουν αναλάβει να εκτελούν έργα για λογαριασμό της !

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Στα 8 εκ.ευρώ έφτασε το απλήρωτο νερό”

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.