Σε λειτουργία η Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους: Οι υπηρεσίες προς δανειολήπτες

Από αύριο 4 Νοεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους. Τα γραφεία της νέας υπηρεσίας θα βρίσκονται στη Λεωφόρο Θηβών 196-198, στην περιοχή του Ρέντη.

Τη Γραμματεία θα εγκαινιάσει ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

Ειδικός γραμματέας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, είναι ο Φώτης Κουρμούσης και η υπηρεσία, καταρχήν, έχει στελεχωθεί με 30 υπαλλήλους.

Η Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους θα παρέχει προς τους δανειολήπτες ενημέρωση και εξυπηρέτηση. Εξειδικευμένα στελέχη θα δίνουν συμβουλές σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και θα μεσολαβούν στις τράπεζες για τη διαχείριση των χρεών τους, για ρυθμίσεις και διακανονισμούς και παράλληλα, θα μεριμνά για την ομαλή λειτουργία του δικτύου 30 τοπικών Κέντρων Ενημέρωσης – Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ), σε όλη τη χώρα.

Τα 30 ΚΕΥΔ θα απασχολούν 120 άτομα και θα λειτουργήσουν στις αρχές του νέου χρόνου. Το κάθε κέντρο θα απασχολεί τουλάχιστον τέσσερα εξειδικευμένα στελέχη (πτυχίο Νομικής, Οικονομικών Επιστημών και Κοινωνικών Επιστημών κ.λπ.) και θα αποτελούν ουσιαστικά τον οικονομικό και νομικό σύμβουλο των νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών ως προς τη διαχείριση των χρεών τους προς τις τράπεζες.

2 σχόλια σχετικά με το “Σε λειτουργία η Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους: Οι υπηρεσίες προς δανειολήπτες”

  1. ξερει κανεις τι θα κανει αυτη η γραμματεια ιδιωτικου χρεους? …..και κατι αλλο…προταση εχτες της εθνικης……η καρτα σας με τους τοκους εχει φτασει 33.0000…σας κοβουμε τοκους και παμε στα 14.500….σας κοβουμε 60 τις εκατο κεφαλαιο και παμε στα 5900….η σε εφαπαξ η 3 ατοκες δοσεις…δελεαστικη προταση αν υπηρχαν λεφτα…..η προταση τους παντως εδω και καιρο ηταν στα 7000 ατοκα…τωρα επεσε ακομα 1 χιλιαρικο

    1. Όλα αυτά τα λεφτά είναι φούσκα. Χρήματα από ξέπλυμα, μαύρο χρήμα που δεν ήξεραν πώς να τα δικαιολογήσουν μέσα στα πλαίσια της διεθνής τραπεζικής διαύγειας και τα φόρτωσαν στα κορόιδα με τόκους. Τώρα όσον αφορά τη γραμματεία θα δείξει. Για εμένα προσωπικά θα είναι εισπρακτικές καμουφλαρισμένες που θα σου λένε ξηλωσου και πλήρωσε και αν δεν έχεις μετά να βγαλεις το μήνα τρεχα στην Ευρυπιδου στο Χατζηιωαννου που μοιράζει γκοφρετες δωρεάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *