Ρε τι γίνεται στον κόσμο!

Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό ιστολόγιο  South Korean Daily ΝΚ το οποίο επικαλείται πηγές στη Β. Κορέα το καθεστώς της Pyongyang πρόκειται να επιβάλλει 6 μήνες φυλάκιση, στις φυλακές του κομμουνιστικού παραδείσου, σε όσους δεν πένθησαν το θάνατο του λαοπρόβλητου και αγαπητού ηγέτη Kim Jong-il.

Επιπρόσθετα δε, όσοι πένθησαν μεν, αλλά δεν έχυσαν ειλικρινή δάκρυα για το θάνατο του μεγάλου αυτού κομμουνιστή ηγέτη, θα οδηγηθούν σε εκπαιδευτικά στρατόπεδα κομμουνιστικής διαπαιδαγώγησης .

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την ολοκλήρωση των λεγόμενων δικών κρίσης στα «λαϊκά δικαστήρια» οι οποίες ξεκίνησαν μετά τη λήξη των δεκαήμερων εκδηλώσεων ομαδικού πένθους.

Ο Kim Jong-il πέθανε το Δεκέμβριο σε ηλικία 69 ετών μετά από 17 χρόνια στην εξουσία.

Το βορειοκορρεατικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA κατηγόρησε πάντως την ιστοσελίδα NK South Korean Daily για εκστρατεία βρώμικης προπαγάνδας κατά της Β. Κορέας, χωρίς όμως να διαψεύσει τις πληροφορίες περί φυλάκισης και διαπαιδαγώγησης των μη γνήσια πενθούντων.

Το ΝΚ στηρίζει τις πληροφορίες του σε αντιφρονούντες και φυγάδες  που μένουν στη Ν. Κορέα και σε αντιστασιακούς που ζουν στην Β. Κορέα.

Να σημειωθεί πως το ελληνικό Κομμουνιστικό κόμμα (KKE), απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην ηγεσία και το λαό της Β. Κορέας για το θάνατο του μεγάλου ηγέτη Kim Jong-il. Προφανώς αυτό θα απευθυνόταν μόνο στους γνήσια πενθούντες και δακρύζοντες, και όχι στους υπόλοιπους υποκριτές –συμφωνά με τα «λαϊκά δικαστήρια»- και για αυτό το λόγο άλλωστε οι τελευταίοι πρόκειται να καταλήξουν στις φυλακές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Ρε τι γίνεται στον κόσμο!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *