Πως το Ειρηνοδικείο Καβάλας δικαίωσε γυναίκα συνταξιούχο

Το Ειρηνοδικείο Καβάλας δικαίωσε μια γυναίκα συνταξιούχο, μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας, η οποία από συνολικές οφειλές ύψους 57.000 € θα κληθεί να πληρώσει προς τις τράπεζες το επόμενο διάστημα μηδενικές δόσεις. Με την ίδια απόφασή το Ειρηνοδικείο εξαιρεί από την εκποίηση την κύρια κατοικία της συνταξιούχου την οποία απέκτησε μέσω επιδοτούμενου δανείου από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ).

Το Ειρηνοδικείο αποφάσισε την καταβολή μηδενικών μηνιαίων δόσεων προς όλους τους πιστωτές μέχρι να γίνει διερεύνηση των περιπτώσεων επαναπροσδιορισμού των μηνιαίων καταβολών. Να σημειωθεί πως το μοναδικό εισόδημα της αιτούσης είναι η σύνταξη της που ανέρχεται στο ποσό των 370 € μηνιαίως.

Η συνταξιούχος προσέφυγε στην Ένωση Καταναλωτών στα τέλη του 2010 και στις αρχές του επόμενου έτους εκπρόσωπος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας κατάθεσε προς τις πιστώτριες τράπεζες πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού την οποία στην πλειοψηφία τους οι τράπεζες της αγνόησαν.

Στη συνέχεια η συνταξιούχος κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο Καβάλας αίτηση δικαστικής ρύθμισης χρεών. Στο δικαστήριο η καταναλώτρια παρέστη με τη δωρεάν συνδρομή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Θανάση Αθανασίου.

πηγή: real.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Πως το Ειρηνοδικείο Καβάλας δικαίωσε γυναίκα συνταξιούχο”

 1. ….”κατάθεσε προς τις πιστώτριες τράπεζες πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού την οποία στην πλειοψηφία τους οι τράπεζες της αγνόησαν”…..

  Μα και σύ βρε χριστιανή μου τι διάολο τους προτεινες ; 
  Πήγαινε απευθείας και ρίξε στο παζάρι κανα νεφρό , κανα συκώτι , κανα σπληνάντερο να κάνουν Πάσχα τα παιδιά ! Κοκορέτσι θέλουν και γλυκαδάκια μωρέ ! Για το πρώτο , για το μεζέ . Μετά δώστους το κυρίως πιάτο . Εσένα και όλο σου το σόι στη σούβλα !

  Αντε και με έπιασε μιά λιγούρα τώρα !
  Με άλλο μενού όμως …..
  Τραπεζίτες στη σούβλα όχι για μένα .Για τα αδέποτα σκυλιά.
  Φοβούμαι όμως ότι δεν θα τους φάνε γιατί το δηλητήριο το μυρίζονται από μακριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *