Προφυλακιστέος ο Λαυρεντιάδης – Εντάλματα σύλληψης για πέντε μεγαλοστελέχη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Ο Λ. Λαυρεντιάδης απολογήθηκε ενώπιον της 2ης Ειδικής Ανακρίτριας, από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου εισήχθη χθες μετά τη σύλληψή του, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η PROTON BANK σε εταιρείες συμφερόντων του.

Η ανακρίτρια της υπόθεσης μετέβη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται o κατηγορούμενος επιχειρηματίας ενώ αργότερα ενώπιον της θα μεταχθούν οι τρεις συγκατηγορούμενοι του Λαυρεντιάδη που συνελήφθησαν μετά από ένταλμα ως ύποπτοι φυγής, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν προθεσμία για την λογοδοσία τους.

Η ανακρίτρια εξέδωσε για την υπόθεση, έξι εντάλματα σύλληψης συμπεριλαμβανομένου αυτού σε βάρος του επιχειρηματία. Τα υπόλοιπα εντάλματα αφορούν τρία υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας, που συνελήφθησαν ήδη, ένα που εκδόθηκε σε βάρος γυναίκας κατηγορουμένης, επίσης στελέχους της τράπεζας, που φέρεται να εξέφρασε την πρόθεση της να εμφανιστεί άμεσα στις αρχές και τέλος το ένταλμα σε βάρος του Πέτρου Κυριακίδη, στενού συνεργάτη του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος εξακολουθεί να μην έχει εντοπιστεί από την αστυνομία.

www.greekmoney.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Προφυλακιστέος ο Λαυρεντιάδης – Εντάλματα σύλληψης για πέντε μεγαλοστελέχη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *