Πολλοί πρέπει να αντιληφθούν πως δεν θα ξαναδούν βουλευτική έδρα

Συνέβη με καμιά 100σταριά Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να χάσουν την έδρα τους και δεν μας βγήκε σε κακό.

πρέπει να μπει πίεση στους βουλευτές

Ο φόβος της εκλογικής αποτυχίας πρέπει να υπάρχει καθώς προκαλεί “δημιουργική κινητικότητα” όπως είδαμε να συμβαίνει στην κυβέρνηση Παπανδρέου.

Με την “δημιουργική κινητικότητα” είδαμε Βουλευτές να μετακομίζουν,να προσπαθούν να διασωθούν πολιτικά, να αλλάζουν γνώμες σε κρίσιμα νομοσχέδια, να αγωνιούν να χτυπούν στα ντουβάρια της βουλής αλαφιασμένοι, να ζητούν το λόγο από τους υπουργούς τους να αισθάνονται εγκλωβισμένοι σε ένα μονόδρομο που τους καταστρέφει τελικά και αυτούς να σπάνε τις γραμμές και να ανεξαρτητοποιούνται και γενικώς να ζορίζονται.

Αυτή η δημιουργική κινητικότητα απουσιάζει στην παρούσα φάση καθώς την επικαιρότητα την απασχολούν μικρά θέματα με βίλες και γκαζάκια ενώ οι δημοσκοπήσεις τους καθησυχάζουν.

Όμως ως δημοκρατικοί πολίτες δικαιούμαστε οφείλουμε και μπορούμε να βάλουμε τεράστια πίεση απευθείας στους βουλευτές ορίζοντας τελικά την πολιτική επικαιρότητα από τα κάτω…

papaioannou-giannis.net

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.