Ποιοί είμαστε

Τελευταία ενημέρωση την 23 Σεπ 2019 — 13:20

Σίγουρα υπάρχουν πολλές οργανώσεις για την προστασία του καταναλωτή, για την προστασία του δανειολήπτη μπλα μπλα μπλα κλπ.  Οργανώσεις, που συνήθως είναι καπελωμένες, δεν εξυπηρετούν τον πολίτη, που τελικά δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αυτό που δεν υπάρχει, ή τουλάχιστον δεν βρήκαμε εμείς, είναι μια συλλογική προσπάθεια των άμεσα ενδιαφερομένων για ανταλλαγή απόψεων, αλλά κυρίως πληροφόρησης, η έλλειψη της οποίας στο τέλος στοιχίζει ακριβά.

Μετά από μια on line συζήτηση μεταξύ μερικών αγνώστων ανθρώπων, που όμως τους ενώνουν κοινές αγωνίες, αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το site, ώστε να συγκεντρώσουμε κάθε είδους πληροφορία, η οποία θα είναι ελεύθερα προσβάσιμη στον οποιοδήποτε. Καλούμε τον οποιοδήποτε, να συνεισφέρει στον εμπλουτισμό του περιεχομένου του site, με αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, νόμων, Προεδρικών Διαταγμάτων και δικαστικών αποφάσεων, ώστε να μπορούν να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Δεν είμαστε Σωματείο ή ΜΚΟ ή άλλο νομικό πρόσωπο.

Διευκρινίζεται ότι:

α. Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του site θα είναι ελεύθερα προσβάσιμο στον οποιοδήποτε, ανεξάρτητα από το αν θα εγγραφεί ως μέλος ή όχι.

β. Η εγγραφή κάποιου μέλους είναι απολύτως δωρεάν και δεν γεννά κάποια υποχρέωση, τόσο από την πλευρά του, όσο και από την πλευρά των δημιουργών του site. Η εγγραφή χρησιμεύει αποκλειστικά στο να έχει κάποιος τη δυνατότητα σχολιασμού.

γ. Η εγγραφή μέλους, αποσκοπεί στο να λαμβάνει αυτόματα με email, κάποια είδηση ή ανακοίνωση, η οποία κρίνεται σημαντική, καθώς και να μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις μας.

δ. Σε καμία περίπτωση δεν παριστάνουμε τους νομικούς, απλά γιατί δεν είμαστε τέτοιοι. Για κάθε είδους δικαστική εμπλοκή, θα πρέπει να απευθύνεστε σε δικηγόρους της επιλογής σας. Οι δημιουργοί του site, δεν φέρουν καμία ευθύνη για λανθασμένη ερμηνεία, κατανόηση ή χρήση των πληροφοριών, που ο επισκέπτης θα διαβάσει εδώ. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται στους επισκέπτες, δεν  αποτελούν σε καμιά περίπτωση άμεσα ή έμμεσα συμβουλή, προτροπή ή παρότρυνση για την διενέργεια ή μη οποιασδήποτε πράξης.  Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες οφείλουν να αξιολογούν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργούν βάσει της προσωπικής τους βούλησης, σύμφωνα με τις συμβουλές δικηγόρου της επιλογής των, χωρίς το daneiakartes.info να φέρει καμία ευθύνη.

ε. Τα σχόλια των μελών στο Forum εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των σχολιαστών και μόνο και είναι ανεξάρτητα από τις θέσεις και απόψεις των συντελεστών και διαχειριστών του daneiakartes.info.