Ονόματα Δικηγόρων. Πλαστά κι Άκυρα τα Δικόγραφα της PQH AE, του «ψευτο-εκκαθαριστή» της ΑΤΕ ΥΕΕ

Η εταιρεία PQH AE, παρόλο που επελέγη από την ΤτΕ (ΕΠΑΘ 182/2016) ως ο «νέος» εκκαθαριστής της ΑΤΕ Υπό Εκκαθάριση (ΑΤΕ ΥΕΕ), τελικά δεν υπέγραψε Σύμβαση ανάληψης κι εκτέλεσης της Εκκαθάρισης και ΔΕΝ ανέλαβε την Εκκαθάριση, όπως πολλάκις μου επιβεβαίωσε προσωπικά η ίδια, αλλά και ο παλαιός εκκαθαριστής της ΑΤΕ ΥΕΕ Νικόλαος Μαράντος.

Ακόμα χειρότερα, ο Νικόλαος Μαράντος, παρόλο που έχει παυθεί ΡΗΤΑ με την ΕΠΑΘ 182/2016 από εκκαθαριστής, συνεχίζει Ακύρως και Παράνομα την εκκαθάριση της ΑΤΕ ΥΕΕ (επειδή δεν ανέλαβε τελικά η PQH AR).

Κι ακόμα Χειρότερα: Η PQH AE (παρόλο που την εκκαθάριση ασκεί –ακύρως και παράνομα – ο Νικ. Μαράνοτς) στέλνει δικόγραφα (Διαταγές Πληρωμής, Κατασχέσεις Λογαριασμών, Εξώδικα κλπ), εναντίων  των δανειοληπτών της ΑΤΕ ΥΕΕ, στα οποία ως «επισπεύδων» (διάδικος) αναφέρεται η PQH AE ως δήθεν ο νόμιμος εκκαθαριστής της ΑΤΕ ΥΕΕ,   

και μάλιστα από τον πανικό τους, πολλοί από τους δανειολήπτες αυτούς,  κατέθεσαν στους δικηγόρους που υπογράφουν ως «πληρεξούσιοι» τα δικόγραφα αυτά, πολλά χρήματα στο χέρι για να σταματήσουν τις δικαστικές διαδικασίες εναντίον των (γνωρίζω μια Κα που τους έδωσε σε ένα λεφτό 5.000 ευρώ !).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δικηγόροι Αθηνών –που αναφέρω παρακάτω – που Υπογράφουν ως«Πληρεξούσιοι» Δικηγόροι τα Πλαστά κι Άκυρα Δικόγραφα της PQH AE (Διαταγές Πληρωμής, Κατασχέσεις Λογαριασμών, Εξώδικα κλπ), που καταθέτει ο Ψευτο-Εκκαθαριστής της ΑΤΕ,  PQH AE, εναντίων  των δανειοληπτών της,

πιθανόν να μην γνωρίζουν ότι η PQH AE ΔΕΝ έχει αναλάβει την Εκκαθάριση και συνεπώς ίσως να μην γνωρίζουν  ότι τα δικόγραφα αυτά είναι Πλαστά, εφόσον σε αυτά, ω ς «επισπεύδων» αναφέρεται η PQH AE  ως δήθεν εκκαθαριστής της ΑΤΕ ΥΕΕ.

Ή μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο !

Σε κάθε περίπτωση την αλήθεια θα την βρεί η δικαιοσύνη στην οποία έχω διαβιβάσει την υπόθεση, αλλά και στις άλλες αρμόδιες αρχές.

Για λόγους Διαφάνειας και προστασίας του Δημοσίου Συμφέροντος και καθόλου ως «ενοχοποίηση» ή «δυσφήμηση» των «εισπρακτικών» και των δικηγόρων, παραθέτω παρακάτω τις «εισπρακτικές» εταιρείες και τους δικηγόρους αυτούς:

EIΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΕΙΕΣ

ΕΟS – MATRIX ΑΕ

Αφοί Σιούφα ΑΕ

Μέλλον ΑΕ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΘΗΝΩΝ

Που Υπογράφουν (ίσως χωρίς να το γνωρίζουν) ως «Πληρεξούσιοι» Δικηγόροι τα Πλαστά κι Άκυρα Δικόγραφα (Διαταγές Πληρωμής, Κατασχέσεις Λογαριασμών, Εξώδικα κλπ), που καταθέτει ο Ψευτο-Εκκαθαριστής της ΑΤΕ σε Εκκαθάριση (ΑΤΕ ΥΕΕ),  PQH AE, εναντίων  των δανειοληπτών της.

Α. Κρέτση

Αφοι  Σιούφα και οι Δικηγόροι  των  Ευτυχίδου και Γεωργίου

Νικ. Ανδρικόπουλος

Ι. Μαρακάκης

Άρης Αρτόπουλος 

Θεμιστοκλής Ψαρρός

Τι πρέπει να κάνετε.

Αν λάβετε ένα τέτοιο δικόγραφο από την PQH AE, πρέπει να κάνετε τα εξής:

1)      Να βρείτε έναν δικηγόρο με κότσια και να μην εξαγοράζεται από την μαφία (πάρα πολύ δύσκολο !!!!)

2)      Να κάνετε ανακοπή κατά του δικόγραφου και στο δικαστήριο ο δικηγόρος σας ! να καταθέσει Ένσταση Ενεργητικής Νομιμοποίησης κατά της PQH AE κι Ένσταση Πληρεξουσιότητας κατά του «πληρεξουσίου» δικηγόρου της PQH AE.

3)      Nα καταθέσετε Μήνυση κατά παντός υπευθύνου (κατά αυτού (-ων)που σας έστειλε το δικόγραφο) για ΑΠΑΤΗ κι ΕΚΒΙΑΣΗ.

«Όταν ο φτωχός Λαός νιώσει δυνατός, γίνεται αδυσώπητα Σκληρός» (Αισχύλος, δια Στόματος Αντιγόνης προς τον Τύραννο της Θήβας Κρέοντα.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Δημ. Αντωνίου

zoidosia.blogspot.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Ονόματα Δικηγόρων. Πλαστά κι Άκυρα τα Δικόγραφα της PQH AE, του «ψευτο-εκκαθαριστή» της ΑΤΕ ΥΕΕ”

  1. Δεν μας εκπλήσσουν οι απατεώνες και εκβιαστές των τραπεζών που είναι άλλωστε γνωστοί με ονοματεπώνυμο εδώ και χρόνια. Το ζουμί είναι πως όποιος δεν έχει λεφτά να πληρώνει τη δόση κάθε μήνα, (για αυτό το λόγο η τράπεζα εκδίδει διαταγή πληρωμής), δεν θα έχει ούτε λεφτά για όλα τα παραπάνω, δηλαδή: 800 ευρώ για την ανακοπή, 800 ευρώ για τη μήνυση συν κάτι “ψιλά” για τις ενστάσεις και φυσικά την παράσταση δικηγόρου.
    Στην “πανάκριβη” Ελβετία η ανακοπή είναι δωρεάν, κάνεις μια απλή αίτηση στο ειρηνοδικείο μόνος σου. Η παράσταση δικηγόρου είναι optional, όχι υποχρεωτική με το μαχαίρι στο λαιμό. Εδώ στο λίκνο της δημοκρατίας, αν δεν τα δώσεις χοντρά, δεν έχεις την ελευθερία και το δικαίωμα να υποστηρίξεις το δίκιο σου, όποιο και αν είναι αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *