Οι Anonymous «χάκαραν» το υπουργείο Δικαιοσύνης

Η φράση «Η δικαιοσύνη έρχεται» είναι γραμμένη στην πρώτη σελίδα του site του Υπουργείου Δικαιοσύνης από τους Anonymous, οι οποίοι από τα ξημερώματα της Παρασκευής έχουν θέσει εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Σε ηχογραφημένο μήνυμά τους αναφέρουν:

«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε. Οι ίδιοι οι πολίτες σας σάς μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να υποδουλώσουν τον λαό σας, οικονομικά και πολιτικά.

» Οι πολίτες σας πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται. Τι κρίμα. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές που ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν.

» Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA (σ.σ. η οποία καλύπτει τη διαδικτυακή πειρατεία και πολλά ακόμα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας) στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο».

«Είμαστε οι Ανώνυμοι…. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε… έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».

Σημειώνεται πως σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση των ηλεκτρονικών ιχνών των επιτιθέμενων από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

topontiki.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Οι Anonymous «χάκαραν» το υπουργείο Δικαιοσύνης”

  1. Άντε να δούμε τώρα την περίφημη ελληνική “Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”.

    Όταν πριν από μήνες έγραφα ότι αν ξέρεις, δεν μπορεί να σε βρει κανείς, κάποιοι φίλοι, με την ιδιότητα του ειδικού, επέμεναν ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπορεί να βρει τα πάντα.

    Άντε λοιπόν, να δούμε τι θα βρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *