Μισό-μισό με την εφορία το σπίτι – 10% ως 45% ο φόρος για εισόδημα από ενοίκιο

– Τέλος το αφορολόγητο και φόρος από το πρώτο ευρώ
– Αυτοτελώς θα φορολογούνται τα εισοδήματα από ενοίκια
– Φόρος-φωτιά για όσους έχουν πολλά ακίνητα που νοικιάζουν

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ουσιαστικά… ποινικοποιεί την ιδιοκτησία ακινήτων προς εκμετάλλευση προσθέτοντας στον νέο φόρο για τα ακίνητα τσουχτερούς φόρους και στα εισοδήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που φαίνεται να έχει “κλειδώσει” οριστικά.

Ουσιαστικά καταργείται με το νέο νομοσχέδιο το αφορολόγητο και τα εισοδήματα των πολιτών από ενοίκια στα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους θα φορολογούνται αυτοτελώς.

Δηλαδή, όσοι φορολογούμενοι εισπράττουν ενοίκια θα φορολογούνται για τα εισοδήματα αυτά αυτοτελώς, χωρίς αφορολόγητο όριο και θα πληρώνουν φόρο τουλάχιστον 10% από το πρώτο ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε προς το παρόν ότι θα υπάρχουν κλιμακωτοί συντελεστές που θα ξεκινούν από το 10% για εισοδήματα ως 100.000 και θα φτάνουν και το 45% για εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ.

www.newsit.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Μισό-μισό με την εφορία το σπίτι – 10% ως 45% ο φόρος για εισόδημα από ενοίκιο”

  1. ΛΑΘΟΣ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. 10% +ΕΤΑΚ+ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ (ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ; Η ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *