Κλειστές οι τράπεζες την ερχόμενη Τετάρτη

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική παντραπεζική απεργία αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ) για την προσεχή Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, που αφορούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ακόμα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των τραπεζοϋπαλλήλων, την ημέρα της 24ωρης απεργίας, στις 11.00 το πρωί, έξω από το κεντρικό κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και, στη συνέχεια, πορεία στην Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ θα προηγηθούν, την προηγούμενη ημέρα, συγκεντρώσεις ενημέρωσης των τραπεζοϋπαλλήλων σε μεγάλους εργασιακούς χώρους σε όλες τις τράπεζες.

Η ΟΤΟΕ τονίζει ότι θα συνεχίσει τις πιέσεις σε όλες τις κατευθύνσεις, με κεντρικό αίτημα να υπάρξει δέσμευση για τη διασφάλιση της απασχόλησης των εργαζομένων και των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους. Η ΟΤΟΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη σημερινή συζήτηση της Εκτελεστικής Γραμματείας, που είχε εξουσιοδοτηθεί από το Γ.Σ., για να πάρει αποφάσεις, θεωρεί ότι η κρισιμότητα των στιγμών και η θέση, στην οποία βρίσκονται ήδη οι εργαζόμενοι του ΤΤ, επιβάλλουν αγωνιστική εγρήγορση και ετοιμότητα, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις και να διασφαλιστεί η απασχόληση και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Σε κάθε περίπτωση, η ΟΤΟΕ επισημαίνει κατηγορηματικά και σε κάθε κατεύθυνση ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί και θα ενταθεί σε κλαδικό επίπεδο, αν προκύψουν εξελίξεις σε βάρος των εργαζομένων όχι μόνο με απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλες τις τράπεζες, αλλά και με άλλες δυναμικές αγωνιστικές μορφές και παρεμβάσεις, που θα καθορισθούν σε νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, μετά την πραγματοποίηση της 24ωρης απεργίας.

www.newsit.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Κλειστές οι τράπεζες την ερχόμενη Τετάρτη”

 1.  
   
  Κλειστές οι τράπεζες AΠΟ την ερχόμενη Τετάρτη …ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ !
  Πω πω ζημιάαααααα Καραγκιόζο μου !!!
  Και  τώρα πως θα πληρώσω την πιστωτική (που ΔΕΝ πληρώνω)  με επιτόκιο 22% και με πληθώρα άλλων παράνομων χρεώσεων ;;;;;;; Ειτε Βουκολική Τράπεζα  λέγεται αυτή ,(Κατ ευφημισμόν και παλαι ποτέ κρατική)  είτε Σκυλοπνιχτρα με έδρα τη Γενευη ;;;;; Ειτε Εθνική (Εδώ γελάμε);;;;; Ε πώς ;;;;;;
  Πω πω ζημιάαααααα Καραγκιόζο μου !!!

 2. Από όλα τα επαγγελμάτα η ζωή έρχεται να αναδείξει ως το πιο λυγδερό αυτό των τραπεζοτρώλλ. Μακάρι να λουκετιάσουν όλα τα παραμάγαζα και μακάρι όλα τα παρασιτικά μικρόβια που λιμαίνοντο το χώρο να μείνουν για πάντα άνεργα να δουν τί έχει τραβήξει ο απλός κσσμάκης από το συνάφι τους. Επίσης, αντί για 3000 και βάλε αυτοκτονίες καταληστευμένων αδέκαρων συμπολιτών μας στο βωμό των τραπεζομπουρδέλων να δούμε επιτέλους αυτοχειριάσεις τραπεζολαμογιών! Άειντε να ξεβρωμίζουμε σιγά σιγά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *