Η… Δικαιοσύνη «φταίει» στην Άννα για την έλλειψη βιβλίων

«Επειδή η ίδια έχω υποστεί τι σημαίνει μη σωστή λειτουργία της Δικαιοσύνης με το τεράστιο θέμα των σχολικών βιβλίων, επειδή βλέπω ότι αυτά που γίνονται και με τον τρόπο που γίνονται από τους συγκεκριμένους εισαγγελείς, κρύβουν από νομική ιδεοληψία έως πολιτικό παιχνίδι, θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι εισαγγελείς» σχολίασε η υπουργός Παιδείας, με αφορμή τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για διόγκωση του ελλείμματος.

Την ίδια αυτή υπόθεση, η κυρία Διαμαντοπούλου την χαρακτήρισε «επικίνδυνη» για τη χώρα, αφήνοντας αιχμές για τη στάση των οικονομικών εισαγγελέων. «Μετά την αποτυχία από πρόσφατες πομπώδεις καταγγελίες, οι οποίες αποδείχθηκαν τελείως άδειες και κενές, υπήρξε μία δεύτερη κίνηση, η οποία είναι απολύτως επικίνδυνη για τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Τα στοιχεία αυτά έχουν επικυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία και, με βάση αυτά, γίνεται η πιο δύσκολη και η πιο σημαντική διαπραγμάτευση που έκανε ποτέ η χώρα. Αμφισβήτηση αυτών των στοιχείων τινάζει στον αέρα όλη τη συζήτηση, που γίνεται τώρα».

Σχολίασε δε, το γεγονός ότι, για να καταλήξουν οι εισαγγελείς σε αυτό συμπέρασμα, «δεν έκαναν τον κόπο να καλέσουν ως μάρτυρα ούτε τον πρόεδρο της Eurostat».

www.protothema.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Η… Δικαιοσύνη «φταίει» στην Άννα για την έλλειψη βιβλίων”

  1. Ε βέβαια. Δεν φταίνε οι πολιτικοί.

    Εμείς φταίμε που τους ακούμε σα χάνοι και δεν μαζευόμαστε να τους τσακίσουμε τα παΐδια.

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *