Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σήμερα στις τράπεζες

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στις τράπεζες έχει κηρύξει για σήμερα η OΤΟΕ, με αφορμή τις επικείμενες εξελίξεις και οριστικές αποφάσεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ).

Στις 11 το πρωί, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες θα συγκεντρωθούν έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΤΤ στην οδό Πανεπιστημίου και στη συνέχεια θα υπάρξει πορεία προς την Τράπεζα της Ελλάδος. Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί, στις 10 το πρωί, και έξω από το κατάστημα Αριστοτέλους του ΤΤ στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στο ΤΤ αναφέρουν: «την ώρα που κυβερνητικοί παράγοντες – πιστοί στις μνημονιακές δεσμεύσεις – σε συνεργασία με την τρόικα καταλήγουν στο τελικό πλάνο αφανισμού του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τιμωρίας των εργαζομένων του, εμείς ορθώνουμε το ανάστημά μας και δηλώνουμε ότι το ΤΤ μπορεί να αποτελέσει τον αξιόπιστο πυρήνα ενός τέταρτου, τραπεζικού πυλώνα, ο οποίος θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας και την προστασία της δοκιμαζόμενης κοινωνίας μας».

 

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.