«Εγκεφαλικά» στα ATM, για εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς! Δραματικές μειώσεις

“Εγκεφαλικά” στα ATM παθαίνουν εν ενεργεία και απόστρατοι! Οι μισθοί που μπήκαν στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης είναι αισθητά μειωμένοι και πλέον η νέα πραγματικότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι απλά μη διαχειρίσιμη!

Αντιστράτηγος με 35 χρόνια υπηρεσίας έλαβε σύνταξη 1100 ευρώ! Στους εν ενεργεία οι μειώσεις σε αξιωματικούς με αρκετά χρόνια υπηρεσίας κατά μέσο όρο υπολογίζονται σε 200 ευρώ και πάνω. Αλλά ακόμη και τα 30 ευρώ περικοπής στους ΕΠΟΠ, είναι πολύ μεγάλη περικοπή σε σχέση με τα λεφτά που παίρνουν.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί είναι ένα μήνυμα του υποναύαρχου Γιάννη Ντουνιαδάκη της ΚΕΘΑ στο facebook:

“Ησύχασα” ..! τελικά για μια ακόμα φορά θα συνεισφέρω κι εγώ για “να σωθεί η χώρα”! Αυτό το μήνα “συνεισέφερα” 490,32 περισσότερα από ότι το Νοέμβριο και 354.95 από ότι τον Δεκέμβριο για να καλυφθούν τα νόμιμα και παράνομα κλεμμένα. Δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αυτή η τελευταία αφαίμαξη! Γι αυτό και ο κυβερνητικός αυταρχισμός … Επομένως: ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ συναδέλφων και φορέων εε & εα”.

Το “ραντεβού” έχει να κανει με την συνάντηση συνδέσμων και ενώσεων στις 16.00.

Ένα σχόλιο σχετικά με το “«Εγκεφαλικά» στα ATM, για εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς! Δραματικές μειώσεις”

  1. ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ  ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΑΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ  ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ .

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.