Δραχμή, αποκατάσταση εθνικής ανεξαρτησίας και ειδικά δικαστήρια με επαναφορά θανατικής ποινής

Ημουν, είμαι και θα είμαι για πάντα υπέρ της δραχμής και κατά του ξενόφερτου Ευρώ…
Είναι περιττό να αναλύσουμε για μια ακόμα φορά τα ωφέλη για την πατρίδα μας κυρίως όσον αφορά την ελευθερία μας, την εθνική μας ανεξαρτησία και κατ’ επέκτασιν την εθνική μας κυριαρχία.

Ολα δηλαδή, όσα χάθηκαν με την είσοδό μας στην Ευρωπ. Ενωση (τότε ΕΟΚ) και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό με την προδοτική από όλες τις απόψεις είσοδό μας επί Σημίτη στην Ευρωζώνη….

Χρειάστηκαν μόλις 10 χρόνια συμμετοχής στο Ευρώ και μερικές προδοτικές ή διεφθαρμένες κυβερνήσεις για να οδηγηθούμε στο εξευτελιστικό σήμερα….

Φυσικά έβαλαν το χεράκι τους οι …Ολυμπιακοί Αγώνες (που μάλλον μας τους έδωσαν για να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα) αλλά και οι ξένες μυστικές υπηρεσίες με ανεξέλεγκτες πυρκαγιές (μην ξεχνάτε τα περί ασύμμετρης απειλής του Β. Πολύδωρα), στημένες διαδηλώσεις (τύπου Γρηγορόπουλου), τηλεφωνικές υποκλοπές σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο(!!!) και ακόμα και άμεσες απειλές κατά πρωθυπουργού που τόλμησε να χαμογελάσει έστω στους Ρώσους!!!!

Η κατάσταση επιδεινώθηκε και από την αστάματητη (κι αυτό ξενόφερτο) είσοδο εκατομμυρίων λαθρομετανάστων που η Ε.Ε. μας υποχρεώνει να κρατάμε εδώ για να μένει η υπόλοιπη Ευρώπη “καθαρή” έναντι μερικών ψωροευρώ…. που μας δίνει και καλά για να τους συντηρούμε!!!)

Επί 10 και βάλε χρόνια η Νέα Τάξη πραγμάτων οργίασε στην πατρίδα μας με κάθε είδους σκάνδαλα οικονομικά ή μη και σήμερα έχει πλέον φτάσει σε σημείο να ασκεί ωμή και απροκάλυπτη επέμβασή στα εσωτερικά μας με διορισμό πρωθυπουργού-μαριονέττας και κυβέρνησης που αποτελείται κατά πλειοψηφία από ανδρείκελα εντολοδόχους της προηγουμένης προδοτικής σπείρας που πρέπει να στηθεί στο απόσπασμα…

Με την έλευση της δραχμής αποκαθίσταται ένα σημαντικό μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας.
Καταρχήν αυτομάτως θα απαγορευθεί η ανεξέλεγκτη εκροή του εθνικού μας νομίσματος προς το εξωτερικό… Δεν θα παρουσιάζεται το αισχρό φαινόμενο του να βγαίνει από την χώρα με κάθε πιθανό τρόπο (κι όλοι είναι σήμερα νόμιμοι!!!) το ρευστό-ζεστό ελληνικό χρήμα.
Ξένες πολυεθνικές εταιρείες, πλούσιοι, τραπεζίτες, πολιτικοί, λαθρομετανάστες, απλοί ανεγκέφαλοι πολίτες μεταφέρουν σωρυδόν τα Ευρώ στο εξωτερικό και δεν έχει μείνει στην χώρα… σάλιο.

Στην έλλειψη ρευστού οφείλονται εν μέρει
1. η μη χορήγηση τραπεζικών δανείων,
2. η απαγόρευση (!) συναλλαγών με μετρητά άνω των 1500 ευρω και
3. η μη αποδοχή από την εφορία της πληρωμής χρεών προς το δημόσιο με μετρητά παρά μόνο με τραπεζική επιταγή-για να πας τα χρήματα στην τράπεζα!!!! (επιτρέπονται μόνο μέχρι 200 ευρώ για φυσικά πρόσωπα και 500 για νομικά)….

Με την δραχμή η αγορά δεν θα στεγνώνει….
Η δραχμή θα είναι πάμφθηνη για τους ξένους που θα έρχονται κατά εκατομμύρια για διακοπές.
Η δραχμή θα είναι ελεγχόμενη πλήρως από την ελληνική κυβέρνηση που θα τυπώνει νέες δραχμές και θα την υποτιμά ή ανατιμά όποτε το έχει ανάγκη….

Οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι κερατάδες θα πρέπει να ξεχάσουν τις εντολές και τις διαταγές…
Ναι θα τους χρωστάμε αλλά αν θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους θα πρέπει να μας κάνουν τεμενάδες….

Θα ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την επαναφορά της θανατικής ποινής και για τα ειδικά δικαστήρια που με τόσο σθένος δεν μας επιτρέπουν οι ξένοι προστατεύοντας με νύχια και με δόντια το προδοτικό συνάφι που τους υπηρέτησε και μας κατέστρεψε….

Είμαι διατεθειμένος να πεινάσω φτάνει να δω τους προδότες στο απόσπασμα και την εθνική μας ανεξαρτησία εξασφαλισμένη.

Φέρτε την δραχμή…. ΤΩΡΑ.

rizospastikhdexia.blogspot.com

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Δραχμή, αποκατάσταση εθνικής ανεξαρτησίας και ειδικά δικαστήρια με επαναφορά θανατικής ποινής”

  1. Οχι ρε παιδιά θανατική καταδίκη ! Δεν είπαμε ; Να επιστρατευτούν όλα τα παιδιά , μέσω νέου ασεπ , να στελεχώσουν το νέο πρόγραμμα “αθλούμαι μέσω σεξ” δωρεάν και δημόσια για όλο το λαό. Ολα τα spa δημόσια και μέσα σε αυτά τα γκόλντεν γιουσουφάκια μας θα προσφέρουν δωρεάν τις “υπηρεσίες” . Αν καλυφθουν οι θέσεις , όοοοολοι μα όοοολοι οι υπόλοιποι θα στηρίξουν τον πρωτογεννή τομέα. Αγρότες ._

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *