Δεν τους «βγήκε» ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης!

Ούτε στο ελάχιστο δεν “έπιασε” το υπουργείο Οικονομικών τα αναμενόμενα έσοδα από την αύξηση-φωτιά στον φόρο πετρελαίου θέρμανσης.

Τους δύο πρώτους μήνες πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο δηλαδή, τα επιπλέον έσοδα του κράτους, παρά την τεράστια αύξηση, δεν ήταν παρά μόλις 36 επιπλέον εκατομμύρια.

Αυτό τη στιγμή που για όλο το χειμώνα το κράτος προσδοκούσε… ένα δισεκατομμύριο επιπλέον! Ο στόχος είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει, αν το πετρέλαιο συνεχίσει να πωλείται με αυτούς τους ρυθμούς τότε θα κινηθεί στο 1/10 του στόχου!

Το γεγονός αποδεικνύει την πλήρη αποτυχία του μέτρου και βάζει σε σκέψεις το οικονομικό επιτελείο, ειδικά από τη στιγμή που και ο στόχος της καταπολέμησης του λαθρεμπορίου πήγε επίσης… περίπατο.

Επιπλέον προέκυψε και επιπλέον πρόβλημα με το ναυτιλιακό καύσιμο που πωλείται αφορολόγητο. Τα κυκλώματα άρχισαν να το ρίχνουν στην αγορά ως θέρμανσης!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Δεν τους «βγήκε» ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης!”

  1. Καλημέρα σύντεκνοι .
    “…Το γεγονός αποδεικνύει την πλήρη αποτυχία του μέτρου και βάζει σε σκέψεις το οικονομικό επιτελείο…”
    Μπουά χά χά χά ! (Δις)
    Βρε το “οικονομικό επιτελείοοοοοο”…….

  2. Το “οικονομικό επιτελείο” και η παρέα του βραβεύουν τον εαυτό τους . Κοιτάζεσαι δηλ. στο καθρέφτη του τρέντυ και λουσάτου μπάνιου σου με τη χρυσή κορνίζα και λές : “Φτού σου , να μη σε ματιάξω καπιταλιστο-τσολιά μου !!! ” . Το διαπιστώνεις εσύ , η παρέα σου , η μάνα σου και όλο σου το οικονομικό σόι . Το εδραιώνεις μετά και στις εκλογές . Κρίμα να μην μπορεί να παρεβρεθεί στη βράβευση  ο Λαυρεντιάδης ο βραβευμένος ….

    http://www.koutipandoras.gr/?p=31393

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *