Απολύσεις τραπεζουπαλλήλων unte portas! Προαναγγελία από κορυφαίο στέλεχος της ΕΤΕ

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗΣ Π. Χριστοδούλου, αναφερόμενος χθες στη συγχώνευση της  ETE με τη Eurobank, είπε  ότι το 25% του δικτύου του νέου ομίλου θα μπορούσε να αναδιαρθρωθεί. (Όλοι γνωρίζουμε τι θα πει  στην Ελλάδα η λέξη «αναδιάρθρωση»).

Η Εθνική έχει στην Ελλάδα 516 καταστήματα και η Eurobank 524. Σύνολο, 1040. Αν λοιπόν… αναδιαρθρωθεί το δίκτυο, λίγο πάνω από 250 καταστήματα βάζουν λουκέτο! Λάθος καταλάβαμε; Αν ναι, να επανορθώσουμε αμέσως.

Το παρήγορο για τους εργαζόμενους και τις θέσεις εργασίας τους είναι, ότι οι δύο τράπεζες έχουν καταστήματα σε Βουλγαρία, Αλβανία, Σερβία, Ρουμανία.  Οπότε, αν η «ρήση» του κ. Χριστοδούλου αφορά και αυτά, μειώνεται ο αριθμός της … αναδιάρθρωσης.

Πάντως, είτε έτσι, είτε αλλιώς, θέσεις εργασίας τραπεζουπαλλήλων θα χαθούν πολλές το 2013 και φυσικά όχι μόνο από την Εθνική. Υπάρχουν στα συρτάρια των τραπεζών … αναδιαρθρώσεις ουκ ολίγες.

www.bankwars.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Απολύσεις τραπεζουπαλλήλων unte portas! Προαναγγελία από κορυφαίο στέλεχος της ΕΤΕ”

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.