ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οφειλέτες στις εφορίες ντυμένοι… Λάκης Γαβαλάς!!!

Πολίτες με φορολογικές εκκρεμότητες συρρέουν από το πρωί στα ταμεία των εφοριών, φορώντας καπέλα από βραδυνές εξόδους του Λάκη Γαβαλά, με την απαίτηση να έχουν την ίδια «χαλαρή» αντιμετώπιση όπως εκείνος!

Αυτή την εικόνα παρουσίαζει η ΙΓ Εφορία ΠατησίωνΑυτή την εικόνα παρουσίαζει η ΙΓ Εφορία Πατησίων

Ένα νέο φαινόμενο οικονομικής ανυπακοής, τη λεγόμενη «Γαβαλοφάνεια», έχουν να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι των εφοριών στη χώρα. Δεκάδες οφειλέτες εμφανίζονται ντυμένοι Λάκης Γαβαλάς, απαιτώντας να πετύχουν ευνοϊκό διακανονισμό για τον ΦΠΑ τους, έναντι ενός μικρού προστίμου, όπως εκείνος!

Η κίνηση των οφειλετών βασίζεται στην απλή σκέψη ότι οι εκκεντρικές εμφανίσεις των celebrities κάνουν τους εφοριακούς πολύ πιο διστακτικούς στο να εφαρμόσουν το νόμο, γιατί αισθάνονται άσχημα να πάρουν χρήματα από ανθρώπους που έχουν δει στην τηλεόραση να χαριεντίζονται και να λένε αστεία, έστω κι αν χρωστάνε. Ενώ αντίθετα, οι συντάξεις και οι μισθοί των ανώνυμων, κόβονται πιο εύκολα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα τα ξόδευαν σε κάτι glamorous από αυτά που «κάνουν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο».

Πάντως, ειδική ομάδα του ΣΔΟΕ ερευνά το πόθεν έσχες εκείνων που φόρεσαν το λεοπάρ φέσι, καθότι μόνο άνθρωποι που χρωστάνε ΦΠΑ, αλλά μπορούν και πετάνε λουλούδια στα μπουζούκια όπως ο Λάκης, έχουν τα οικονομικά μέσα να το φορέσουν.

Τέλος, σε έκτακτη ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, αναφέρεται ότι στα «εκκεντρικά» καπέλα υπό δίωξη δεν περιλαμβάνονται τα καλιμαύκια των κληρικών γιατί δεν τα έχει φορέσει (ακόμα) το fashion icon Gavalas.

[Η είδηση δεν ισχύει, μην μπερδευόμαστε!!! Ωστόσο είναι μία καλή σκέψη!!]

ΠΗΓΗ: protagon.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *