Απαράδεκτη Eurobank! Προχώρησε σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

Παρά την εξαγγελία της κυβέρνησης και τη συμφωνία με τις τράπεζες για αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η Eurobank προχωρεί σε κατάσχεση κατοικίας άνεργης κι ανασφάλιστης οικογένειας με τρία παιδιά στην Αγία Παρασκευή. Κάλεσμα για κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο Χαλανδρίου σήμερα Τετάρτη στις 3.30 το μεσημέρι.

Η τράπεζα έχει στείλει το ειδοποιητήριο για κατάσχεση ενός μέρους του σπιτιού, καθώς ένα χρόνο πριν έγινε κατάσχεση και σφραγίσθηκε ένα άλλο τμήμα του, το οποίο είχε χτιστεί με άλλη άδεια, ενώ πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια οικία. Από τότε η οικογένεια, πατέρας και μητέρα άνεργοι και τρία παιδιά, ζουν στο τμήμα της οικίας -ένα δωμάτιο, μπάνιο κουζίνα για πέντε άτομα- το οποίο θέλει τώρα η Eurobank να κατασχέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kokkino.gr, ο πλειστηριασμός δεν θα γίνει δυνατό να προχωρήσει τελικά αύριο, ωστόσο η τράπεζα θα στείλει τους νομικούς της για να επιτευχθεί η αναστολή.

Η κινητοποίηση για την αποτροπή του πλειστηριασμού ισχύει σε κάθε περίπτωση. Συλλογικότητες της περιοχής, δήμος και δημοτικές παρατάξεις καλούν στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για τις 3.30 το μεσημέρι. «Εμείς πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να αποτρέψουμε τα σχέδια της τράπεζας», δήλωσε η Αναστασία Δεληγιαννίδου από το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής. «Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα περάσουν».

2 σχόλια σχετικά με το “Απαράδεκτη Eurobank! Προχώρησε σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας”

  1. Διαφωνώ!!

    Δεν είναι απαράδεκτη η τράπεζα, τη δουλειά της κάνει.

    Απαράδεκτες είναι οι κυβερνήσεις, πρώην και νυν, που μας τα πρήξαν με ανούσιες συζητήσεις στα τηλεπαράθυρα, αλλά δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτα για το θέμα.

  2. Συμφωνώ με τον begar. Οι παραμυθάδες μας φλόμωσαν στο ψέμα. Έλεος πια. Να διαγράψουν τα δάνεια όλων των Ελλήνων πολιτών αν θέλουν να μας λένε ελεύθερους. Φτάνει η λεηλασία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *