«Αν δεν σοβαρευτούν, βγαίνω από την κυβέρνηση»

Αυτός είναι ο ορισμός του γραφικού! Τα ίδια Παντελάκη μου το 2011 , τα ίδια Παντελή μου και το 2012. Μόνο που ακόμα εκεί είναι.
Φύγε αν έχεις τα κότσια αλλά κάνε το!

Απαραίτητο το μνημόνιο για να δοθούν τα 130 δισ. ευρώ

Τους όρους του για να παραμείνει στην κυβέρνηση επανέλαβε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. «Αν δεν σοβαρευτούν, βγαίνω από την κυβέρνηση, αλλά στηρίζω Παπαδήμο ως πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι η Ευρώπη έχει μετανιώσει για τα 130 δισ. ευρώ και ψάχνει τρόπο να μην τα δώσει, ενώ πρόσθεσε: «Δεν γίνεται αν έρθει στις 15 Ιανουαρίου η τρόικα και στις αρχές Μαρτίου, αφού ψηφίσουμε το νέο μνημόνιο που θα συγκλονίζει την Ελλάδα, να πάμε σε εκλογές».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι είτε πρέπει να συνεχίζουν τα κόμματα να στηρίζουν την κυβέρνηση, είτε να γίνουν εκλογές μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

newsbeast.gr

9 σχόλια σχετικά με το “«Αν δεν σοβαρευτούν, βγαίνω από την κυβέρνηση»”

  1. Στα τσακίδια!

    Θα φύγει ο ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση και εμείς θα βάλουμε τα @@ μας να κλαίνε.

    Άσε μας ρε χοντρέ!

     

  2. Π@π@ρι@ μάντολες! Δεν νομίζω να έχει περάσει από αυτή τη χώρα ποτέ πιο καλά οργανωμένη συμμορία ληστών και προδοτών από τους καθικαράδες που μπαίνουν στη Βουλή. Αργεί το δρομολόγιο για Γουδί;

  3. γινεστε πιο συγκεκριμενοι για να μπορουμε να σας καταλαβαινουμε ολοι τι @@@@@ ειναι αυτα ; εγω δεν τα εμαθα στο σχολειο απαιτω να τα κανετε λιανα
     

    1.  
      Πως περιγράφεις μια e-mail διεύθυνση πχ me@gmail.com ?
      “Μι – παπάκι – τζιμέιλ – τελεία – κομ”
      Άρα @=”παπάκι”
      ήτοι @@=”παπάκια” (πχ στα παπάκια μας)
      ή τελικά @@@@@@=μια μάντρα “παπάκια”
       
      Entienes?
       
       
       
       

      1. Καλησπέρα φίλε Begar και καλή χρονιά!
        Λίγο χιούμορ είναι απαραίτητο για να βγεί το δίσεκτο!
         
         

        1. σε ευχαριστω και εκτιμω την βοηθεια που μου εδειξες ωστε να καταλαβω ….ως γνωστον τη πασι εδω μεσα ειμαι αγραμματος και δεν τα ειχα σπουδασει αυτα ειχα μεινει στο λολα να ενα μηλο ευχαριστω πολυ
           

  4.  χεστηκε η γομαρα σταλωνι και δεν ειχαμε χαρτι να την σουπισουμε αμα φυγει ο χοντρος μην ανοιξω το στομα μου τον μ@@@@@α  και τον ρωτησω που τα βρηκε τα λεφτα το λαμογιο…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *