ΑΔΕΔΥ: Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, συλλαλητήριο την Πέμπτη

Την κάθετη διαφωνία της με τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών δηλώνει η ΑΔΕΔΥ, συμμετέχοντας στην πανελλαδική συγκέντρωση στις 31 Αυγούστου στο υπουργείο Δικαιοσύνης. 

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, πιστή στην εφαρμογή του συνόλου των μνημονιακών – νεοφιλελεύθερων πολιτικών, επεκτείνει τους πλειστηριασμούς με αποτέλεσμα πρώτες κατοικίες να υφαρπάζονται από τις τράπεζες ακόμη και για ευτελείς οφειλές» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ στη σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Βασικός στόχος κυβέρνησης, κομμάτων και δανειστών είναι η υλοποίηση των εξοντωτικών μέτρων για την πλειοψηφία του λαού και η παροχή της δυνατότητας σε τραπεζίτες και funds να λεηλατήσουν ό,τι έχει απομείνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.»

» Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση με τη στήριξη των υπόλοιπων μνημονιακών κομμάτων, εισάγει νέα ‘ήθη κι έθιμα’, όπως το σύστημα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που έχει ήδη θεσμοθετηθεί και προγραμματίζεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. «έχει καλέσει τα Νομαρχιακά Τμήματα, τις Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία σε έμπρακτη στήριξη της αντίστασης και σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στα Ειρηνοδικεία της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. «στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συλλογικοτήτων και των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται σε όλη τη χώρα για την κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και καλεί στο Συλλαλητήριο την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017, στις 14:00, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.