Έρχεται νέο σοκ!Μειώσεις μέχρι και 500 ευρώ στους στρατιωτικούς!

Μπορεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να λέει σε συνεντεύξεις του, ότι “περικοπές τέλος”,μπορεί οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων να υποστηρίζουν ότι “πρώτα απ΄ όλα το προσωπικό”,ωστόσο ενδέχεται όλοι να λογαριάζουν χωρίς τη σκληρή τρόϊκα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του OnAlert δύο επιτροπές, μία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και μια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έλαβαν εντολή να καταθέσουν, στα τέλη του 2011 το αργότερο αρχές του 2012, τις προτάσεις τους αναφορικά με το μισθολόγιο των στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι πληροφορίες του OnAlert, κάνουν λόγο για κατάργηση των επιδομάτων και δραστική μείωση των εισοδημάτων των ένστολων της μέσης τάξεως των 400 – 500 ευρώ!

Επίσης οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα προβλέπεται μισθός με το φέροντα βαθμό και όχι με το μισθολογικό, όπως μέχρι σήμερα.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε είναι πολύ πιθανό ότι η θύελλα που θα ξεσπάσει στις ΕΔ θα είναι μεγάλη αλλά και δικαιολογημένη.

Το ερώτημα, βέβαια, που τίθεται είναι γιατί ενώ μέχρι τώρα η επιτροπή που εξέταζε το μισθολόγιο των ενστόλων ήταν ενιαία (για ΕΔ και ΣΑ) τώρα συγκροτήθηκαν δύο επιτροπές; Τι το διαφορετικό ετοιμάζεται; Ποιους θα ανεβάσουν και ποιους θα κατεβάσουν; Πώς θα αντιδράσει ο οικουμενικός πρωθυπουργός και τι ζητά από τα στελέχη των ΕΔ;

www.onalert.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Έρχεται νέο σοκ!Μειώσεις μέχρι και 500 ευρώ στους στρατιωτικούς!”

  1. Προφανώς θέλει να ανεβάσει τους αστυνομικούς, ώστε να τους χρησιμοποιεί για καταστολή του πλήθους, δεδομένου ότι οι πολιτικοί ξέρουν εδώ και μια πενταετία, ότι οι στρατιωτικοί αρνούνται να το κάνουν.

    Και λέω εδώ και μια πενταετία, γιατί το θέμα ξεκίνησε τότε, από μια ηχηρή άρνηση της ηγεσίας των ΕΔ, όταν ρωτήθηκαν για το θέμα.

    Φήμες θα μου πείτε, αφού δεν μπορώ να αποδείξω τα λεγόμενά μου.

    χα χα χα χα

  2. να ανεβασει???χα χα χα/εδω ο καινουριος αστυνομικος παιρνει 800 ευρω αν δουλευει βραδινα και πενθημερα..χωρις αυτα 500..και θα πεσει τσεκουρι τωρααααααα…βουλγαρια λεμεεεεεεεεεεε γινομστε.[ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΟΝΟ..ΟΧΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΝΤΩΝ Ε}

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *