Άνθρακες ο… θησαυρός για την ρύθμιση ιδιωτικών δανείων – Διαψεύδει το Υπουργείο Ανάπτυξης

Με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων και ρεπορτάζ ηλεκτρονικών ΜΜΕ σχετικά με την πρωτοβουλία για τη ρύθμιση των δανείων από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επισημαίνονται τα ακόλουθα:

« Διάφορα σενάρια που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη ρύθμιση των δανείων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το πνεύμα του Υπουργείου αντικατοπτρίζεται στη χθεσινή ανακοίνωση. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση του θέματος σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και σε συνεννόηση με την Τρόικα. Κάθε περαιτέρω συμπέρασμα είναι πρόωρο.»

7 σχόλια σχετικά με το “Άνθρακες ο… θησαυρός για την ρύθμιση ιδιωτικών δανείων – Διαψεύδει το Υπουργείο Ανάπτυξης”

 1. Αγαπητοί ομοιοπαθούντες, μη στεναχωριέστε, έρχεται τέτοιο τσουνάμι στάσης πληρωμών στα βαμπίρ της τραπεζοκαρέκλας που θα πέσει το κουρεματάκι μόνο του και μιλάμε για κουπ 90 και βάλε τοις εκατό!

 2. E!!!!!!! τώρα τι να πιστέψεις.
  Τόσα δημοσιεύματα τα λαμογια οι δημοσιογράφοι απο πέρνανε τις πληροφορίες.
   Αλλο ένα τέχνασμα 
   

 3. “ωΘα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση του θέματος σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και σε συνεννόηση με την Τρόικα. Κάθε περαιτέρω συμπέρασμα είναι πρόωρο” Αυτό τί σημαίνει? Οτι όντως γίνονται επαφές για το θέμα αυτό. Τα σενάρια των δημοσιογράφων είναι αυτά που θέλουν να σταματήσουν. Και με το νόμο κατσέλη παλιότερα διαβαζαμε και ακουγαμε ένα κάρο μαλακίες μέχρι να ψηφιστεί. 

 4. Δεν θέλουν να βγαίνουν σενάρια και γίνει στάση πληρωμών από δανειολήπτες που μέχρι τώρα πληρώνουν έστω και με δυσκολία. Λογικό. 

 5. Η ουσία είναι ότι στο τέλος θα γεμίσουν οι τράπεζες με σπίτια και μπετά που θα έχουν κατασχέσει αλλά και με αυτοκίνητα με τα οποία ήδη έχουν γεμίσει τεράστιους χώρους-βλέπε MARFIN- !
  Και έτσι γίνεται τελικά αυτό που δεν περίμεναν.
  Δηλαδή δεν περίμεναν πως ο Έλληνας στο τέλος θα τους πει: ελάτε πάρτε τα και βάλτε τα στα οπίσθιά σας!!
  Οπότε και βέβαια οι συζητήσεις θα προχωρήσουν και βέβαια λύσεις θα βρεθούν και βέβαια γενναία κουρέματα θα γίνουν! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *