Χατζηνικολάου: “Την κυβέρνηση Παπαδήμου, την ενδιαφέρει περισσότερο η καταστολή, τα δακρυγόνα και το ξύλο, παρά η ανάπτυξη και η παιδεία”

Αυτή είναι η εκτίμηση του Νίκου Χατζηνικολάου στην πρωινή του εκπομπή στον Realfm. “Δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση του Χρυσοχοίδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αφού…
…λόγω της προυπηρεσίας του στο συγκεκριμένο υπουργείo, μπορεί να αναπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσης του. Αυτό σημαίνει ότι την κυβέρνηση Παπαδήμου την ενδιαφέρει πιο πολύ…η καταστολή παρά η ανάπτυξη”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος συνέχισε την ανάλυση του λέγοντας:
“Ακόμα και να πουν κάποιοι ότι η σκέψη μου αγγίζει τα όρια της διαστροφής, εγώ αυτό εισέπραξα από αυτό τον μίνι – ανασχηματισμό, εν όψει εκλογών. . Αν ενδιέφερε τον κ.Παπαδήμο η Ανάπτυξη δεν θα έβγαζε τον Χρυσοχοίδη, από το συγκεκριμένο υπουργείο το οποίο τρέχει βάση του προγραμματισμού του, για να τοποθετήσει την κ. Διαμαντοπούλου η οποία, όσο καλή υπουργός και να είναι, μόνο και μόνο για να εκλιματιστεί στις απαιτήσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης θέλει τουλάχιστον ένα μήνα. Αντίθετα η τοποθέτηση του κ.Χρυσοχοίδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, – ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το εν λόγω πόστο-, δείχνει ότι την κυβέρνηση την ενδιέφερε περισσότερο…η καταστολή, τα δακρυγόνα και το ξύλο αντί της ανάπτυξης και των επενδύσεων και δεν θα…έκανε αυτή την μετακίνηση Χρυσοχοίδη”.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πήρε θέση και για την τοποθέτηση Μπαμπινιώτη στο Υπουργείου Παιδείας:
“Το λέω καιρό ότι η περίπτωση του Μπαμπινιώτη για το συγκεκριμένο υπουργείο είναι η ιδανική, αλλά όχι απο μια κυβέρνηση με ημερομηνία λήξης 2 ή 3 μηνών που είναι το διάστημα μέχρι να πάμε σε εκλογές. Ας τον έχει όμως στα υπόψη του ο κ.Σαμαράς ή όποιος, τέλος πάντων θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών”

pressarismenos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *