Το κόμμα του Πάνου Καμμένου πρώτο σε δημοσκόπηση!

Έρχονται τα πάνω – κάτω!
Μέχρι στιγμής, στο γκάλοπ που ξεκίνησε χθες το βράδυ και θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, στο planet-greece, το υπό δημιουργία κόμμα του Πάνου Καμμένου τερματίζει πρώτο με ποσοστό 26%, φέρνοντας τούμπα όλα τα… μαγειρεμμένα γκάλοπ που κάνουν, υποτίθεται με διαφάνια, μεγάλες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Εντυπωσιακά και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής! Βέβαια, είναι εξαιρετικά νωρίς ακόμη για να βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα, δεδομένου ότι η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ψηφίστε τώρα και εσείς, στην πάνω δεξιά πλευρά του planet-greece. Είναι εξαιρετικά απλό, κλικάρετε την επιλογή του θέλετε και πατάτε στην ένδειξη “vote”, στο τέλος.

Είναι γρήγορο, εύκολο και κυρίως ΑΝΩΝΥΜΟ!

planet-greece.blogspot.com

2 σχόλια σχετικά με το “Το κόμμα του Πάνου Καμμένου πρώτο σε δημοσκόπηση!”

  1. Γενικά, σε όλα τα ιντερνετικά γκάλοπ που έχω πάρει μέρος, βλέπω παρόμοια αποτελέσματα.

    Τον Πάνο Καμμένο να βγαίνει πρώτος με διαφορά, να ακολουθεί η Χρυσή Αυγή, με διαφορά, τρίτο τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Θα μνημονεύσω επίσης τους απόστρατους, που πάντα φαίνονται να μπαίνουν στη Βουλή.

    1. Άρα μένει να ξεκολήσω τη σφηνωμένη τυρόπιτα από τον εγκέφαλο της πασοκόγριας για να μην ψηφίσει το ορφανό. Αν και όπως πάει θα τους ξεμπερδέψει και τους λίγους γέρους απ’ όπου και θα έπαιρνε και καμια ψήφο λόγω άνοιας. Μια ο Λοβέρδος, μια τα χαράτσια, μια το κόψιμο της σύνταξης….. πάει τη χάσαμε τη γρια πατριώτη!

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.