Το απόλυτο φιάσκο. Το εκατομμύριο δεν το έβγαλε βουλευτής, αλλά (μακρινό) συγγενικό του πρόσωπο…

Το απόλυτο φιάσκο. Όπως, αναμένονταν, τελικά, ο άνθρωπος που «έβγαλε» το 1 εκ. ευρώ στο εξωτερικό δεν είναι βουλευτής, αλλά συγγενικό πρόσωπο, εν ενεργεία πολιτικού.

Μιλάμε,  για έναν ακόμη διασυρμό του πολιτικού συστήματος.

Τώρα, αρχίσει η μάχη για την εξεύρεση του συγγενή του βουλευτή, ο οποίος ακολουθώντας τον καθ’ όλα νόμιμο τρόπο έβγαλε τα λεφτά του στο Εξωτερικό.

Από την εξέλιξη της όλης υπόθεση, βγαίνουν εκτεθειμένοι οι Φίλιππος Πετσάλνικος και Ευάγγελος Αργύρης, οι οποίοι επί μέρες, άφησαν να «σέρνεται» ένα θέμα, που όπως αποδεικνύεται δεν έχει καμία υπόσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ήδη έχουν φτάσει στην Βουλή τα παραστατικά με τις πέντε συναλλαγές που έγιναν το επίμαχο διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στην μέρα θα δημοσιοποιηθεί το όνομα του προσώπου που έκανε την συναλλαγή, αν και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν μπορεί η Βουλή να προχωρήσει στην σχετική αποκάλυψη από την στιγμή που δεν αφορά βουλευτή.

Όταν βλέπετε τη σκυλοπαρέα της βουλής να θέλει ξαφνικά να γίνει αποκαλυπτική και να μη συγκαλύπτει με τίποτα ένα θέμα, τότε το θέμα δεν υπάρχει. Είναι τζούφια σκάγια στον αέρα…
www.parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *