Τιμητική άδεια στα άγρια ΜΑΤ

Η Αθήνα κάηκε, αλλά ο Παπουτσής έδωσε ρεπό επτά ημερών λόγω υπερεργασίας! 

Τι και αν κάηκε η Αθή­να. Τι Και αν μετατρά­πηκε η πρωτεύουσα σε θάλαμο αερίων. Προ­φανώς για τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και το υπουργείο Προ­στασίας του Πολίτη όλα έγιναν όπως έπρεπε και το σχέδιο (η διά­σωση της Βουλής δηλαδή) πέτυχε.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί με δι­αφορετικό τρόπο το…
δωράκι που έκαναν οι αξιωματικοί της Αστυ­νομίας στα ΜΑΤ. Τιμητική άδεια επτά ημερών, στη μορφή της ημε­ρήσιας ανάπαυσης (ρεπό), επιπλέ­ον και πέρα από αυτές που δικαι­ούνται κανονικά, θα λάβουν όσοι αστυνομικοί των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ συμμετείχαν στα μέτρα για τις διαδηλώσεις της περασμένης εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 10,11,12 και 13 Φεβρουαρίου!
Με έγγραφό της (που έχει ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου 2012) η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής καλεί τους διοικητές των διμοιριών να χορηγήσουν στους άνδρες τους επτά -πέρα των δικαιουμένων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- ρεπό λόγω… υπερεργασίας! Τα συγκε­κριμένα ρεπό (ή τιμητική άδεια, όπως θα έλεγαν και στις Ένοπλες Δυνάμεις) θα δοθούν ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες κάθε δι­μοιρίας το αμέσως επόμενο χρο­νικό διάστημα και ανάλογα με τον προγραμματισμό που κάνει ο κά­θε επικεφαλής.
«Δωρίζει» τις τρεις
Τις τρεις από τις επτά ημέρες τις «δωρίζει» ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, τις δύο ο δι­ευθυντής της Διεύθυνσης Αστυ­νομικών Επιχειρήσεων Αττικής και από δύο ημέρες οι διοικητές της ΥΜΕΤ και των ΥΑΤ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «δωράκι» αφορά μόνο τα ΜΑΤ και κανέναν άλλον ένστολο, είτε της ΕΛ.ΑΣ. (τροχονόμοι, Ασφά­λεια κ.λπ.) είτε της Πυροσβεστι­κής (με τις δεκάδες δύσκολες πυρκαγιές σε κτίρια εντός αστικού περιβάλλοντος), που επίσης βρέθηκαν στους δρόμους εκείνες τις ημέρες!

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Τιμητική άδεια στα άγρια ΜΑΤ”

  1. Και προς τι η έκπληξη ; 
    Τη δουλειά των αφεντικών την έκαναν και με το παραπάνω οι νεάντερταλ . Το αφεντικό κυβερνά , αυτός δίνει και τις άδειες. Το δικό μας πρόβλημα ποιό είναι; Θέλουμε να τους έχουμε διαρκώς δίπλα μας ή πάνω μας αν προτιμάτε ; Τα άτομα αυτά , το υπουργείο προστασίας του συστήματος τα έχει ανάγκη , όχι εμείς οι πολίτες . Άρα γιατί τραβάει ζόρι ο ποιητης ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *