Τα ψέματα τελείωσαν! “Η μάχη για επιβίωση αρχίζει”

Γράφω αυτό το άρθρο για να σας πω να σταματήσετε να περιμένετε. Ξέρω ότι αρκετοί από εμάς καθόμαστε μουδιασμένοι τόσο καιρό και περιμένουμε. Περιμένουμε γιατί νομίζουμε ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένα άρρωστο αστείο που κάποια στιγμή θα τελειώσει. Περιμένουμε μήπως καταλάβουν ότι δεν αντέχουμε άλλο και σταματήσουν. Περιμένουμε μήπως με την βοήθεια του Θεού γίνει κάποιο θαύμα και γλυτώσουμε.

Και όσο περιμένουμε η Ελλάδα πεθαίνει, οι Έλληνες πεθαίνουν.

Κάνετε υπομονή, γιατί έχετε ακόμα δουλειά, γιατί ως δια μαγείας βρήκατε τρόπο να τα βγάζετε πέρα με τις νέες μειώσεις, γιατί οι λιγοστές αποταμιεύσεις κρατούν ακόμα. Αλλά ως πότε.

Οι άστεγοι αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Πλέον με τα αλλεπάλληλα χαράτσια άνθρωποι χωρίς δάνεια αδυνατούν να κρατήσουν τα σπίτια τους, πόσο μάλλον αυτοί που έχουν στεγαστικά.

Με τις νέες μειώσεις τα παιδιά μας είναι καταδικασμένα να δουλεύουν για 400 Ευρώ όταν μόνο τα έξοδα τους να πάνε στην δουλειά είναι 100. Δεν θα μπορέσουν ποτέ να νοιώσουν πως είναι να ανοίξεις δικό σου σπίτι, να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Τους το στερήσαμε και αυτό.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι πολιτικοί μας, μας πρόδωσαν. Πήραν δάνειο είπαν για να μας σώσουν. Εγώ από όσο ξέρω όταν παίρνεις δάνειο, δεν σου ζητούν να απαρνηθείς την ελευθερία σου, τα δικαιώματα σου ,την αξιοπρέπεια σου, να βάλεις ως εγγύηση την πατρίδα, τις ζωές την δική σου και των παιδιών σου.

Και σας ρωτώ αν δεν σηκώσουμε ανάστημα τώρα που δόξα τω θεό έχουμε λίγο λίπος κάτω από το πετσί μας , που δεν μένουμε ακόμα σε παράγκες, που δεν έχουμε εξαθλιωθεί τελείως , πότε θα το κάνουμε; Το 2020 που όταν θα μας ανακοινώνουν ότι θα χρειαστεί ένα μικρό μνημόνιο ακόμα δεν θα έχουμε ούτε την δύναμη να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *