Τα χρήματα της προπαγάνδας και η κωλοτούμπα των παραδοσιακών ΜΜΕ

Ένα πρωτοφανές όργιο κρατικής προπαγάνδας βρίσκεται σε εξέλιξη με πληρωμένα διαφημιστικά σποτ και διαφημιστικές καταχωρίσεις με στόχο να καθησυχαστεί η κοινή γνώμη για τις εφιαλτικές συνέπειες των μεθοδεύσεων για τα γενόσημα φάρμακα.

Ταυτόχρονα φαίνεται καθαρά και μια απίστευτη κωλοτούμπα από παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, που χαμήλωσαν το τεράστιο αυτό θέμα σε μια νύχτα, αμέσως μετά τη διανομή του προπαγανδιστικής καμπάνιας της Κυβέρνησης.

Και ξαφνικά ένα άριστα οργανωμένο σκηνικό στήθηκε όταν η αλήθεια φαινόταν καθαρά. Την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει πολύ σαφές και αντιληπτό, από το σύνολο της κοινής γνώμης, ότι τα γενόσημα είναι φάρμακα-δολοφόνοι που επιχειρούν δια της βίας να βάλουν στη ζωή των Ελλήνων σύμφωνα με τις επιταγές της Τρόικα. Ακόμη ήταν απόλυτα κατανοητό από τον κοινό νου, ότι ο κίνδυνος για την υγεία εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών είναι άμεσος, από άγνωστα και επικίνδυνα παρασκευάσματα που σχεδιάζουν να εισάγουν από το Μπανγκλαντές, την Ινδία και άλλες χώρες όπου η ανθρώπινη ζωή αντιμετωπίζεται με τρόπους, που απέχουν πάρα πολύ από τους κανόνες του σύγχρονου πολιτισμού.

Η εικόνα αυτή αποτυπωνόταν αδρά σε όλα τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες – τηλεόραση), τόσο στα ρεπορτάζ με τις γνώμες των απλών πολιτών, όσο και με άρθρα ειδικών, που εξαπέλυαν μύδρους εναντίον εκείνων που αποφάσισαν να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό, έναν εγκληματικό υποβιβασμό του πιο πολύτιμου αγαθού του, της υγείας του. Σχολιαστές στηλίτευαν στα παράθυρα των τηλεοπτικών εκπομπών τις προθέσεις εκείνων που αποφάσισαν να μετατρέψουν σε κόλαση τα προβλήματα υγείας των πολιτών και σε κεντρικά άρθρα εφημερίδων αποτυπώνονταν όλες οι συγκλονιστικές πτυχές ενός επερχόμενου εγκλήματος.

Το συντριπτικό αυτό κλίμα που δικαίως διαμορφώθηκε στην κοινή γνώμη, κατατρομοκράτησε όλους εκείνους που τάχθηκαν να υλοποιήσουν τις επιταγές της Τρόικα σε βάρος του ελληνικού λαού. Ανασκουμπώθηκαν και αποφάσισαν να αναχαιτίσουν απεγνωσμένα ένα τεράστιο κύμα κατακραυγής που τους ανέτρεπε τα σχέδια. Έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση προπαγάνδας που θυμίζει άλλες εποχές. Μέσα στην οικονομική κρίση και στις περικοπές η Κυβέρνησηκατάφερε και εξασφάλισε διαφημιστικό κονδύλι προκειμένου να καθησυχάσει την κοινή γνώμη προπαγανδίζοντας όσα είναι σε αντίθεση με την αλήθεια. Τηλεοπτικά σποτ και μεγάλες έντυπες διαφημιστικές καταχωρήσεις κατέκλυσαν τα μέσα ενημέρωσης προκειμένου να καλυφθεί το έγκλημα.

Με την εμφάνιση της προπαγανδιστικής καμπάνιας, άρχισε να γίνεται από πολλά μέσα ενημέρωσης μια μεγάλη κωλοτούμπα! Άρχισαν να αποσύρονται οι γνώμες και οι ανησυχίες των πολιτών για το έγκλημα στην υγεία, καθώς και τα καυστικά άρθρα για την κόλαση που θα ακολουθήσει όταν περάσουν σε χρήση τα φάρμακα – δολοφόνοι. Στα τηλεπαράθυρα οι παρουσιαστές εμφανίστηκαν να ξεχνούν τη σκληρή κριτική που ασκούσαν και να «αποσύρουν διακριτικά» από τα πάνελ όλους εκείνους τους ειδικούς,  που έδιναν την πραγματική εικόνα του ζητήματος, προέβλεπαν με χαρακτηριστικό τρόπο το έγκλημα και πρόβαλαν την αλήθεια.

Ένα προπαγανδιστικό έγκλημα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με στόχο την υλοποίηση σχεδίου που χτυπάει άμεσα την καρδιά της υγείας των Ελλήνων πολιτών.

www.newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *