Συνωστισμός στις εφορίες

Μεγάλες ουρές, παρατηρούνται σήμερα, από τις πρώτες πρωινές ώρες, σε πολλές ΔΟΥ, καθώς είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και δεν έχουν λάβει το σχετικό ειδοποιητήριο, ενώ μεγάλη μερίδα των πολιτών θέλουν να παραδώσουν τις πινακίδες για να “γλιτώσουν” τα τέλη.
Σημειώνεται ότι όσοι πολίτες δεν έχουν πάρει ακόμα το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας, θα πρέπει να πάνε στην εφορία μέχρι αύριο για να πληρώσουν, διαφορετικά, σε περίπτωση που δεν δοθεί παράταση, θα τα πληρώσουν διπλά.
Πάντως μπορούν να αποφύγουν την ταλαιπωρία στις εφορίες καθώς η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες την ανάρτηση των ειδοποιήσεων τελών κυκλοφορίας για το 2012 στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στη διεύθυνση www.gsis.gr.
Η ανάρτηση γίνεται για την εξυπηρέτηση των πολιτών που για κάποιο λόγο δεν έλαβαν την ειδοποίηση που στάλθηκε ταχυδρομικά ή που απώλεσαν την ειδοποίηση που έλαβαν.
Οι εκτυπώσεις μπορούν να αντικαταστήσουν τις αντίστοιχες έντυπες ειδοποιήσεις και να χρησιμοποιηθούν στα τραπεζικά ιδρύματα για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *