Σενάριο-σοκ με παραίτηση Παπαδήμου και αναβολή των εκλογών!

Οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων που διέπονται από το διεθνές δίκαιο, απέρριψαν τις προσπάθειες της χώρας την προηγούμενη εβδομάδα, για την αναδιάρθρωση του χρέους.

Όπως αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, σε 20 από τις 36 συναντήσεις, οι κάτοχοι ομολόγων είτε απέρριψαν την πρόταση τηκυβέρνησης, είτε διέκοψαν τις συνομιλίες είτε απέτυχαν να συγκεντρώσουν απαρτία.

Αυτό από μόνο του προκαλεί αναταράξεις στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο εξετάζει πλέον νέα σενάρια που προκαλούν σοκ για την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια της ηγεσίας της.

Στο παρασκήνιο γίνεται μάχη για την αναβολή των εκλογών. Κάποιοι κάνουν λόγο για δύο νέα σενάρια: Τεκτονικό ανασχηματισμό με επικεφαλής τον Παπαδήμο η συγκρότηση συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με πρωθυπουργό τον Σαμαρά και αντιπρόεδρο τον Βενιζέλο!
Στα παραπάνω σενάρια ο λαός είναι ο μεγάλος απών!…

www.kourdistoportocali.com

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Σενάριο-σοκ με παραίτηση Παπαδήμου και αναβολή των εκλογών!”

  1. Οι απανωτές και πολυπληθείς δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών είναι αδύνατον πλέον να αμφισβητηθούν, ακόμα και από τους πλέον σκεπτικιστές!

    Η οργή του κόσμου είναι ξεκάθαρη, και στην ουσία διαγράφει την πολιτική σκηνή του τόπου όπως την ξέραμε τα τελευταία τριάντα χρόνια. Αυτό έχει τρομοκρατήσει τους πάντες!!!!

    Μήπως τελικά χρησιμοποιήσουν κάθε απίθανο παραμύθι -συνεπικουρούμενοι και από τις ΗΠΑ-ΕΕ – προκειμένου να τις αναβάλλουν? Λέω … μήπως?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *