Σενάριο μετεκλογικού τοπίου…Ελλάδα, Μάιος 2012

Πολλές φορές η Χρυσή Αυγή έχει γράψει πράγματα τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί μετά από μήνες ή ακόμα και μετά από χρόνια! Όχι, δε διαθέτουμε το “κληρονομικό χάρισμα” όπως δε διαθέτουμε και τίποτα “κληρονομικό” στην πολιτική ζωή της χώρας μας όπως κάποιοι άλλοι…

Εμείς από τώρα μπορούμε να προβλέψουμε το σενάριο των ημερών από 7 έως 13 Μαΐου και να στοιχηματίσουμε για την έκβασή του…

Έχουμε και λέμε…

Πρώτο κόμμα με 20-23% θα έρθει η ΝΔ και 2ο το ΠΑΣΟΚ με ένα ποσοστό γύρω στο 15% (υπάρχουν ακόμα θύματα ή βολεμένοι που θα ψηφίσουν και ΠΑΛΙ αυτούς που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, σημεία των καιρών βλέπεις…)

Στις 7 Μαΐου ο Πρόεδρος της (υποτιθέμενης) Δημοκρατίας θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Tony Samaras με διάρκεια 3 ημερών. Στις επόμενες 3 μέρες κανείς δε θα δεχτεί να συγκυβερνήσει με πρωθυπουργό τον ίδιο και έτσι στις 9 ή 10 Μαΐου θα επιστρέψει την εντολή στον Αγωνιστή Παπούλια ο οποίος θα την δώσει στον κύριο Τούρκογλου ε, συγνώμη στον κ. Βενιζέλο ήθελα να πω… Ο Βενιζέλος θα απευθυνθεί αναγκαστικά στον Tony. Ο Σαμαράς για 1-2 μέρες θα το παίζει δύσκολος να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και θα ζητήσει να ηγηθεί άλλος πρωθυπουργός για να συμμετέχει στην κυβέρνηση και να μην πάει η 3η εντολή στο 3ο κόμμα που θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (εκεί θα κάνει άλλη μια κωλοτούμπα για το καλό της χώρας πάντα και την σωτηρία μας από την αριστερά βέβαια…) και έτσι θα δεχτεί να μετάσχει σε μία κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης ή Συνεργασίας όπως θα την βαφτίσουν.

Αφού δεχτεί ο Σαμαράς λοιπόν, θα “τρουπώσει” και ο δύσμοιρος Κουβέλης να “αρπάξει” κάποιο υφυπουργείο (όπως το παιδείας ας πούμε με την γνωστή πατριώτισσα Ρεπούση) για να μην μείνει παραπονεμένος και να δυναμώσει με τους 10-12 βουλευτές του την μνημονιακή συμμαχία! Έτσι ο τόπος δεν θα μείνει “ακυβέρνητος” και θα δικαιωθούν όσοι από τώρα χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη φράση, την οποία θα ακούσετε πολλές φορές ακόμα μέχρι τις 6 Μαΐου.

Ο Ανεξάρτητος Νεοδημοκράτης μετά τις εκλογές (εάν δεν τον χρειαστεί το σύστημα να συμμετέχει στην κυβέρνηση) θα συνεχίσει να αερολογεί. Αν τον χρειαστούν όμως, όπως τον Καρατζαφέρη, θα δώσει σώμα και ψυχή για μια καρέκλα και βέβαια θα έχει την γνωστή τύχη του προκατόχου του.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του στις 6 Μαΐου. Τα ψέματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Περιφέρειας Μαγνησίας

7 σχόλια σχετικά με το “Σενάριο μετεκλογικού τοπίου…Ελλάδα, Μάιος 2012”

 1. Παράξενο. Πολύ παράξενο.

  Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήξαμε χθες, σε μια συζήτηση που κάναμε με φίλους, που δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

   

 2. Καλημέρα begar.
  Ο ίδιος ο συγγραφέας το χαρακτηρίζει ως σενάριο, δηλαδή ως προιόν φαντασίας.
  Τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε να είναι αφού στερείται οποιασδήποτε επιχειρηματολογίας.
  Πως μπορώ λοιπόν να διαφωνήσω με ένα φανταστικό σενάριο – παραμύθι?
  Το κίνητρο εξάλλου είναι πασιφανές, δώστε μου κανένα φηφαλάκι παιδιά μπας και μπω στη βουλή.
  Καταλήγοντας λοιπόν, μ αρέσουν τα παραμύθια αρκεί να με διασκεδάζουν

  1. Μα φυσικά και είναι σενάριο. Όλα σενάρια είναι. Μέχρι να έχεις επίσημο εκλογικό αποτέλεσμα, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

    

 3. Εσύ και εγώ φίλε μου δικαιούμαστε να κάνουμε φανταστικά σενάρια και να λέμε και καμιά αρλούμπα.
  Ένας υποψήφιος βουλευτής υποχρεούται να έχει πολιτική σκέψη την οποία να στηρίζει σε πολιτικές αναλύσεις και σε δεδομένα.
  Απ’ ότι βλέπω ο συγκεκριμένος υστερεί, δεν μπορεί, δεν το χει.
  Δεν θα τον ψηφίσω λοιπόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *