Πανικός στην Βουλή μετά την απόφαση Παπούλια να παραιτηθεί από τον μισθό του

Δεν πρόλαβε να περάσει λίγη ώρα από την δήλωση Παπούλια ότι παραιτείται του μισθού του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και στην Βουλή έπεσε πανικός!

Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά, τα πηγαδάκια στους διαδρόμους της Βουλής δεν είχαν τελειωμό και όσα ακούγονταν δεν τιμούσαν καθόλου τους εθνοπατέρες…

“Τι; Τώρα περιμένουν να το κάνουμε κι εμείς;”, “Ποιός ξέρει τι θα μας σούρουν απόψε στα δελτία”, “Πως να παραιτηθούμε από τους μισθούς μας; ‘Εχουμε τόσα γραφεία και τόσο προσωπικό και έξοδα κάθε μήνα!”, “Ωχ! Δεν θα το αποφύγουμε κι εμείς!”

Αυτές οι φράσεις ακούγονταν παντού στην Βουλή και ακούγονται ακόμα και αυτή την ώρα και όλοι φοβούνται ότι θα υπάρξει κάποιος “τρελός” που θα ακολουθήσει το παράδειγμα Παπούλια! Και τότε ποιός τους σώνει!

Η συμβολική κίνηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, την ώρα που όπως ειπε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης “Η Ελλάδα είναι στο χείλος του γκρεμού και ο ελληνικός λαός καλείται να υποστεί μεγάλες θυσίες”, έχει προκαλέσει τα μπράβο πολλών ελλήνων πολιτών και τον πανικό σε πολλά μέλη του Κοινοβουλίου.

Κρίμα…

www.newsit.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Πανικός στην Βουλή μετά την απόφαση Παπούλια να παραιτηθεί από τον μισθό του”

  1. Τα λαμόγια της Βουλής, να ξαναδιαβάσουν ποιές προϋποθέσεις απαιτούνταν για να πολιτευτεί κάποιος στην αρχαία Ελλάδα της Δημοκρατίας! Τέλος πάντων, αυτής που ίσχυε για τους μή δούλους ….

    Ήρθε ο κάθε κομπλεξικός, λιγούρης, βλάχουρας στην Αθήνα, να αποκατασταθεί οικονομικά με το βουλευτιλίκι. Άντε στην περιφέρειά σου φιλαράκο, να παλέψεις και να διεκδικήσεις για τους συντοπίτες σου, ΑΜΙΣΘΙ!!
    Πρωτίστως, κοινωνιολογικό το αίτιο της Ελληνικής ξεφτίλας ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *